Erdogan informuje, čo chce Rusko
21 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan sa stretol s prezidentom Vladimirom Putinom v Uzbekistane a ako uviedol, mali veľmi rôznorodú diskusiu. Podľa maďarského portálu Mandiner, Edogan informoval o tom, čo chce Rusko!

Podľa Erdogana by Rusko chcelo vojnu čo najskôr ukončilo, píše Mandiner s odvolaním sa na Index.

"Rusko by čo najskôr chcelo ukončiť konflikt na Ukrajine," povedal turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v rozhovore pre PBS v pondelok.

Na otázku reportéra PBS, čo si myslí, ako rýchlo sa vojna môže skončiť, turecký vodca odpovedal, že: „...najdôležitejšie je, aký bude ruský postoj a ten bude veľmi, veľmi dôležitý." - píše Mandiner s odvolaním sa na TASS.

"Stretol som sa s prezidentom Vladimirom Putinom v Uzbekistane a mali sme veľmi rôznorodú diskusiu," povedal Erdogan v rozhovore a dodal, že ruský líder mu tiež povedal, "...že chce čo najskôr ukončiť vojnu".

Igor Melicher: Dnes to bude veľké a pokojné
Mladý sociálny demokrat Igor Melicher (Smer-SD) pripomína dnešnú demonštráciu v Bratislave. Všetci ste pozvaní. Dôvodov je dosť "Dnes o 17:00 pred prezidentským palácom v Bratislave! Bude to veľké, ale aj pokojné a kultúrne. Ľudia musia mať... Čítať ďalej
20 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik