Trenčianski hasiči zachránili jeleňa, uviazol v derivačnom kanáli Váhu
19 | 09 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Profesionálni hasiči z Trenčína zachránili v sobotu (17. 9.) jeleňa, ktorý sa dostal do derivačného kanála rieky Váh a nedokázal sa dostať na breh. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

FOTO TASR - KR HaZZ v Trenčíne , 19. september 2022

Na mieste zasahovali štyria príslušníci HaZZ z Trenčína. Zistili, že jeleň bol pri brehu, no pre strmý betónový svah koryta sa nedokázal dostať z vody.

"Dvaja hasiči v povodňových oblekoch a plutvách vošli do vodného toku, kde poza jeleňa natiahli lano. Lanom sa podarilo jeleňa zachytiť a za pomoci hasičov a príslušníkov polície na brehu bezpečne vytiahnuť. Jeleň bol bez viditeľných vonkajších zranení, hasiči ho vypustili na slobodu," doplnil Petrík.

Perly Romany Tabak opäť pobúrili ľud! "Si top tepša," odkazujú jej
Romana Tabak, poslankyňa NR SR, členska poslaneckého klubu strany Sme rodina perlila. O tom, aký je svetový futbalista Ronaldo pokorný a cieľavedomý a o tom, ako to vôbec nemal ľahké. Ronaldove životné situácie preložila príslovým 27:17, ale na... Čítať ďalej
19 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik