OĽaNO a SME rodina sa mali dohodnúť, že na riadnu schôdzu neprídu a rokovanie sa preloží!
14 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Poslanci strany OĽaNO a poslanci strany Sme rodina sa mali dohodnúť, že si dajú voľno a rokovať sa bude až v utorok. Vyhlásila to strana Sloboda a Solidarita na sociálnej sieti. O čo ide?

Poslancom Národnej rady (NR) SR sa nepodarilo na prvý pokus otvoriť riadnu schôdzu. Plénum nebolo uznášaniaschopné.

Poslancom Národnej rady (NR) SR sa nepodarilo ani na druhý pokus otvoriť riadnu schôdzu. Plénum opätovne nebolo schopné sa uznášať.

Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) preto odložil rokovanie až na utorok (20. 9.). Ozrejmil, že na poslaneckom grémiu sa dohodli, že v piatok (16. 9.) rokovať nebudú.

Sloboda a solidarita uvádza

"Na otvorení schôdze o 9:00 chýbalo 9 poslancov OĽANO a Sme Rodina. Ešte včera sa dohodli, že si v piatok a pondelok dajú voľno, rokovať budú až v utorok. To len keby chceli hovoriť, že my nepracujeme...," píšu na oficiálnej stránke strany.

Aktualizované! Poslanci NR SR nedošli do práce! Riadnu schôdzu sa otvoriť nepodarilo ani na druhý pokus
Poslancom Národnej rady (NR) SR sa nepodarilo na prvý pokus otvoriť riadnu schôdzu. Plénum nebolo uznášaniaschopné. V úvode rokovania sa prezentovalo len 64 poslancov. Schôdzu sa pokúsia otvoriť opäť o 30 minút. Okrem SaS sa neprezentovali ani... Čítať ďalej
14 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik