Lucia Ďuriš Nicholson: Slovensko, krajina vhodná na život len pre mladých, zdravých a bohatých
09 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Naše země nevzkvétá." Naopak, čakajú nás zlé časy. Ľuďom je ťažko už teraz a bude ešte ťažšie. Slovensko sa stáva krajinou vhodnou na život len pre mladých, zdravých a bohatých. Kolabujú nemocnice, školy, fabriky. Opozícia je banda populistov, ktorá vám sľúbi aj nemožné, len aby získala čo najviac voličov. Hľadajú ovce, ktorým neponúkajú riešenia. Kto im naletí, sám si za to môže," tvrdí europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová.

Europoslankyňa je presvedčená, že na vládu, ani na koalíciu v parlamente sa spoľahnúť nedá, sú nefunkčné.

"Babráci, ktorí tak riešili sami seba, až dovládli. Čo teda robiť? Zostáva len VYDRŽAŤ!!!!" Radí vo videu vo videu na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová.

Vyzerá to tak, že sme sa dosmiali, hovorí Lucia Ďuriš Nicholsonová

Zdôrazňuje, že pekári avizujú, že chlieb bude stáť 6 eur, veľké fabriky, - často jediní zamestnávatelia v hladových dolinách končia a budú prepúšťať.

Sťažujú sa podľa nej na nedostatočnú pomoc od štátu.

V okolitých štátoch podľa europoslankyne už firmy a jednotlivci čerpajú kompenzačnú pomoc, na Slovensku vláda nič nespustila.

ŠOK v priamom prenose: Západ je naivný. Netuším, ako Ukrajina prežije zimu (VIDEO)
Že Ukrajina situáciu obracia a môže zvíťaziť, je úplná fantasmagória. V relácii K veci na CNN Prima NEWS to vyhlásil politológ, bývalý prvý námestník ministra zahraničných vecí ČR a bývalý český veľvyslanec vo Francúzsku Petr Drulák. Vyjadril... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

 Na školách nemá kto učiť

"Doteraz sme sa sťažovali, že naše deti vzdelávajú aj nekvalitní pedagógovia so sklonmi veriť, že Zem je plochá," hovorí.

Ďuriš Nicholsonová varuje, že učitelia zo škôl odídu a rovnaká situácia bude aj so zdravotnými sestrami. Dôvodom podľa nej sú nízke platy, ktoré nebudú stačiť na náklady, ktoré vzrastú kvôli zvýšený cenám energií.

Kolabuje podľa nej aj systém ambulantných lekárov.

Fico, Pellegrini, Tomáš a ich pudlíci, ako je Blaha, by podľa Ďuriš Nicholsonovej mali držať ústa a len sa ticho hanbiť niekde v kúte.Za stav, ktorý tu máme sú podľa nej plne zodpovední!

Ale to, že táto vláda riešila sama seba a smsky a statusy Sulíka a Matoviča, ju robí spoluzodpovednou za mizériu, do ktorej sa rútime.

Erik Kaliňák vyzýva Hamrana: Odstavte to svoje komando Apačov!
Frajírek za štátne Hamran dnes s politickou rétorikou Jožkopročka obhajoval neobhájiteľné, skonštatoval na sociálnej sieti smerák Erik Kaliňák. Podpredseda strany Smer-SD sa na facebooku pustil do policajného šéfa Štefana Hamrana. Reagoval tak na... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

"Takto nezodpovedne sa voči ľuďom nezachovala ani jedna vláda z členských štátov EÚ," zdôrazňuje europoslankyňa

Ďuriš Nicholsonová je presvedčená, že na každý problém existuje riešenie a vymenúva: zníženie DPH, ako napríklad na potraviny v Poľsku, zníženie DPH na energie, zastropovanie cien či energií a okamžité naliatie financií do kolabujúcich rezortov zdravotníctva a školstva a iné.

Toto všetko podľa europoslankyne sa dá vo výraznej miery vykryť peniazmi z eurofondov.

Naštatrovanie týchto opatrení je ale podľa nej v rukách nefunkčnej vlády a nefunkčného parlamentu, kde sedia dourážané egá, ktoré sa už teraz vyhrážajú, že nezahlasujú za návrhy vlády. 

"A supi, ktoré striehnu výlučne na príležitosť ako si zvýšiť vlastné preferencie," dodáva.

Lepšie podľa nej nebude ani po predčasných voľbách. Tí, čo to dnes sľubujú, podľa nej klamú, pretože si chcú zachrániť vlastnú existenciu.

A čo radí Lucia Ďuriš Nicholoson?

Vydržať! Slováci sú podľa nej v tomto dobré trénovaní!

Minister obrany Naď: Slovensko je pripravené rokovať o výcviku Ukrajincov na území SR
Na Slovensku by mohol prebiehať výcvik ukrajinských ozbrojených síl. Vo štvrtok to počas návštevy leteckej základne Ramstein v Nemecku uviedol minister obrany SR Jaroslav Naď. TASR o tom informuje na základe vyjadrenia hovorkyne rezortu obrany... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik