Predseda Dumy: „Washington odsúdil Európu k hladu, mrazu a izolácii“
21 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Podľa Vjačeslava Volodina, predsedu dolnej komory ruského parlamentu, Washington zámerne oslabuje ekonomickú konkurencieschopnosť Európskej únie," informuje portál Mandiner.hu.

Vjačeslav Volodin povedal, že Spojené štáty predávajú plyn do Európy, ktorá je už zasiahnutá rekordnou infláciou, za oveľa vyššiu cenu ako na domácom trhu, čím oslabujú ekonomickú konkurencieschopnosť Európskej únie.

"Na svojej stránke na sociálnej sieti napísal, že extrémne sucho v Európe malo vážny dopad na sektor poľnohospodárstva, úroda výrazne zaostala za rokom 2021 a nedostatok elektriny viedlo k zvýšeniu cien elektriny," informuje Mandiner.

"Pod tlakom Washingtonu niektoré európske štáty prerušili hospodársku spoluprácu s Ruskom a zakázali vstup ruským občanom," uviedol Volodin a dodal, že Washington je pripravený urobiť všetko preto, aby si udržal svoju moc nad svetom a obetoval blahobyt a ekonomiku občanov európskych krajín.

Generál Jozef Viktorín: Vážení umelci, vyšli ste z národa, tak sa s ním nebojujte !
"Prepáčte, ale zistil som, že máme umelcov," píše generál Jozef Viktorín (Republika), ktorý v príspevku na sociálnej sieti reaguje na výzvu umelcov, aby Igor Matovič odstúpil. "Výzva, aby Matovič odstúpil je fajn, ale len pre tých, čo chcú, aby... Čítať ďalej
21 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik