Jozef Lenč: Matovič vyzval sám seba, aby neklamal (FOTO)
18 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Politológ Lenč poukázuje na narcizmus Igora Matoviča (OĽaNO), ministra financií a adresuje mu ostré slová. Reaguje na brífing podpredsedu vlády a ministra financií SR Igora Matoviča, ktorý mal názov: "Prosím vás, už neklamme". 

"Prosím vás, už neklamme," mala názov nedávno ohlásená tlačová beseda, na ktorej vystúpil Igor Matovič (OĽaNO), minister financií.

Vysoký level Matovičovho narcizmu

"Toto už je vysoký level narcizmu, keď minister financií zvolá plačovku, na ktorej sám seba v majestatnom plurali vyzýva, aby neklamal.

Pretože, ak malo ísť o výzvu niekomu inému (povedzme SaS), tak by napisal: prosím vás, neklamte...a zvyšok plačovky klamal.

A v noci (do 2:00) prepočítaval financie, aby nás dnes (možno) informoval o masívom náraste platov pre sestričky," komentuje politológ Jozef Lenč tlačovu besedu ministra Igora Matoviča.

Screenshot - tlačová beseda Igora Matoviča s názvom "Prosím vás, už neklamme"

V Pobaltí zalarmovali maďarské bojové gripeny
Bojové lietadlá JAS 39 Gripen maďarských vzdušných síl, ktoré chránia vzdušný priestor Pobaltia, vo štvrtok zalarmovali k ruskému nákladnému lietadlu Iľjušin IL-76. Informuje o tom spravodajca TASR v Budapešti s odvolaním sa na facebookový status... Čítať ďalej
18 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik