Matúš Šutaj Eštok: Hamran už nie je policajtom, ale politikom
11 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Hamran už nie je policajtom, ale politikom," tvrdí Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD), nezaradený poslanec NR SR. Reaguje na tlačovú konferenciu policajného prezidenta Štefana Hamrana, ktorý na tlačovej besede rázne odmietol kritiku bývalej ministerky vnútra Denisy Sakovej (HLAS - SD) a expremiéra Roberta Fica (SMER - SD).

"Neveril som dnes vlastným očiam. Vedenie policajného zboru z čistučkých bielych košeliach, tristo mikrofónov, plná sála novinárov. Vyzeralo to oznámenie o objasnení vraždy amerického prezidenta Kennedyho po 60 rokoch dovolenkujúcim slovenským policajtom v Texase," píše Matúš Šutaj Eštok na sociálnej sieti.

Viete, čo bolo dôvodom tejto okázalej tlačovky? Pýta sa

"Status mojej kolegyne Denisa Saková o tom, že personálna stabilizácia policajného zboru nie je prioritou tejto vlády. Nech sa páči, prečítajte si ho, či je v ňom niečo, na čo by mal reagovať "odborník", "profesionál", "politicky nezávislý" prezident polície.," vysvetľuje Šutaj Eštok.

"A aby som bol spravodlivý, ešte potreboval reagovať aj na tlačovku Smeru. Aj tu venoval svoje politické múdra predsedovi opozičnej strany a poučil ho, čo sa podľa neho patrí a čo nie," dodáva.

"Štefan Hamran je definitívne politikom, nie policajtom," konštatuje.

"Veď nech sa páči, len potom treba ukázať tú slušnosť, po ktorej sám volá - hodiť na stôl služobný preukaz a zbraň a podať si prihlášku do OĽaNO. Je to síce schránková firma, do ktorej sa dostanú len vyvolení, ale za túto politickú nadprácu aj Igor Matovič prižmúri oko," dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

Hamranov odkaz Ficovi a Sakovej
Prezident policajného zboru Štefan Hamran na tlačovej besede rázne odmietol kritiku bývalej ministerky vnútra Denisy Sakovej (HLAS - SD) a expremiéra Roberta Fica (SMER - SD). Ne/dôveryhodný policajný zbor? Hamran na tlačovke pripomenul, že pred... Čítať ďalej
11 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik