M. Uhrík apeluje: Nenechajme Slovensko zatiahnuť do vojny!
09 | 03 | 2022 I Eka Balašková
Europoslanec a predseda hnutia Republika Milan Uhrík na svojej stránke na sociálnej sieti kritizuje agresivitu mnohých liberálov.

Tá podľa neho prerástla do nepríčetnosti a s túžbou po mieri nemá nič spoločné.

Čo ho vedie k takýmto konštatovaniam

"Hejtujú, volajú po cenzúre, volajú po čistkách, volajú po zbraniach. Každého, kto s nimi čo i len trochu nesúhlasí označujú za "ruského trolla" a volajú po jeho umlčaní. Veď to je šialené! Rozdeľujú spoločnosť, rozsievajú nenávisť a burcujú hnev ľudí. Ale takto sa mier nebuduje! Takto sa rozdúchavajú emócie a vyvoláva konflikt," upozorňuje predseda hnutia Republika.

Neopúšťajme hodnoty

"Nie, ani pod tlakom vojnového konfliktu sa nesmieme vzdať racionálneho prístupu, našich hodnôt, našej slobody a našej ❤️ ľudskosti. Nenechajme novodobých liberálov zatiahnuť Slovensko a Európu do vojny. To by bol koniec všetkého." Apeluje europoslanec: "Politici, ktorí volajú po konflikte a vojne nikdy neprinesú mier! Povedzme im DOSŤ!"

V Mariupole zbombardovali pôrodnicu!
Na sociálnej sieti zástupcu náčelníka Národnej polície Ukrajiny Vjačeslava Abroskina sa objavila informácia, že ruské vojská zbombardovali pôrodnicu v Mariupole. Podľa jeho informácií sa tak stalo v stredu, v popoludňajších hodinách. Zhoríte v... Čítať ďalej
09 | 03 | 2022 | Eka Balašková

___________________

Poznámka:

Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik