Takže Biden, Stoltenberg, prestitúti, kde je tá ruská invázia? Otázka američana
16 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Kde je, pán Biden, tá bezprostredná a akútna invázia Ruskej federácie na Ukrajinu? Kde je, pán Sullivan, tá „najväčšia vojenská akcia, ktorá teraz môže začať každým okamihom?“ Kde ste CNN, MSNBC, NPR, NYTimes, BBC, Washington Post a ostatné prestitútky, predpovedajúce ruské hordy, valcujúce Ukrajinu? Už ste niekoľko hodín ticho - a úplne bez hanby!" Píše na svojom najnovšom blogu americký publicista Paul Craig Roberts.

(Poznámka redakcie HD - kde sú tí Korčokovia, Klusovia, Hegerovia, kde je slovenský mainstream? Bez hanby nič? Kde je vaša politická a novinárska česť? Ako budeme teraz štvať ďalej?)

"Washington napokon predpovedá ruskú inváziu Ukrajiny už osem rokov" pripomína P.C. Roberts. .

O čom tých osem rokov priehľadnej propagandy vypovedá?

"Vypovedá o umelej vybičovanej démonizácii Ruska a jeho vodcu. Vypovedá o výrobe a použití strašiaka Ruska s cieľom ovládať Európu. Vypovedá o americkom predaji zbraní Európe, aby sa nimi „odstrašila ruská agresia“. Vypovedá o kšeftoch, biznise a záujmoch určtej skupiny ľudí.

Kde sú experti?

Nikto z tých „expertov“ a najvyšších predstaviteľov USA a štátov NATO nevysvetlil, prečo asi by Rusko chcelo Ukrajinu, keď ani nechce donbaských Rusov. Veď Ukrajina, čiže finančná čierna diera plná neonacistov, je tou poslednou vecou, ​​po ktorej by Rusko mohlo túžiť. No a ak Putin „buduje znova sovietske impérium, ako „znalci Ruska“ vyhlasujú, robí to skutočne prapodivným spôsobom: Keď Rusko reagovalo na gruzínsku inváziu Južného Osetska zdolaním Gruzínska, neponechalo ruské jednotky tam, kde stáli a kam až siahal skorší Sovietsky zväz, ale stiahlo ich a opustilo Gruzínsko aj s jeho suverenitou.

Biden pohrozil Rusku reakciou, keď zaútočí na Američanov na Ukrajine

Ale ako som už napísal mnohokrát: fakty majú pre západné vlády a západné médiá nulový význam. Falošná realita, ktorú médiá pre západné národy vytvorili, je všadeprítomná. Západu a pozápadnenému východu vládne skryto rozdelená moc CIA a globálnych elít. Čím jedine možno vysvetliť, že v oblasti tak širokej rozmanitosti národností, jazyka a kultúr možno dnes počuť len jediný hlas.

Západ si z toho vyfabuluje vlastnú výhru

Alebo si snáď myslíte, že kolaps západného naratívu o ruskej invázii tu bude snáď braný ako západná blamáž? Ani nápad, Západ ho ohlási ako svoju veľkú výhru. To Washington odstrašil Rusko svojim vojskom a stihačkami, vyslanými do východnej Európy, rovnako tak ako zoznamom sankcií, ktoré by zrazili Rusko na kolená. A Putin bol tým všetkým privedený k rozumu ešte zavčas. A tak ďalej, a tak ďalej. Do nekonečna. Hlúposť je dlhšie živá ako Lenin. a ten je predsa večný. Píše na svojom blogu americký publicista P.C. Roberts.

Kŕmenie dezinformáciami
Ruské ministerstvo zahraničných vecí označilo za dezinformácie vyhlásenia britskej ministerky zahraničia Liz Trussovej, že Rusko „napadne“ Ukrajinu „pod falošnou vlajkou“, informuje ria.ru. Ide o dezinformácie „Toto je kŕmenie týchto... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Ingrid Vrabcová

_____________________

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.