Raši: OĽANO podliezlo všetky hranice slušnosti a politickej kultúry
26 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Riešenie pre "našich" ľudí novej vlády pripravuje strana Hlas - SD, oznámil Richard Raši, v rámci tlačovej konferencie. 

Riešenia ale podľa Rašiho nemenia nič na tom, že minister poľnohospodárstva Samuel Vlčan, nominant OĽaNO, musí odstúpiť.

Riešením podľa Rašiho je zákon, ktorý predložia na marcovej schôdzi a bude to Zákon o centrálnom registri zmlúv výziev a dotácií. 

Raši tvrdí, že keď bude takýto zákon účinný a funkčný, tak sa nebude môcť stať, aby minister povedal, aby sa niečo nezverejnilo. V rámci tohto registra budú musieť byť podľa Rašiho zverejnené zmluvy z každého rezortu na jednom mieste. 

Kaliky sú spokojné s tým, že sú kaliky
Rozprávala mi známa (meno máme v redakcii, neželá si byť menovaná), vzdelaná osoba, odborník na liečivé byliny. Rozprávala a rozprávala, až som to musel písomne zaznamenať. Posúďte. "Mám pocit, že očkovaným ľuďom proti covidu príde úplne normálne,... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

OĽANO podliezlo všetky hranice slušnosti a politickej kultúry

Táto vláda má podľa Rašiho v programovom vyhlásení 90 krát uvedené slovo transparentnosť a preto je Raši presvedčený, že keď strana Hlas - SD tento návrh zákona pripraví, tak nebude mať nikto z vládnych poslancov tento zákon podporiť.

Raši tiež uviedol: "4500 eur dotácia pre firmu štátneho tajomníka a straníckeho kolegu na jedno prasa, ktoré má hodnotu 200 eur, je nehoráznosť."

OĽANO podľa neho podliezlo všetky hranice slušnosti a politickej kultúry. A čaká, ako sa k tomuto návrhu postavia koaličné strany.

Hlina zverejnil utajovanú svinskú komunikáciu
V rezorte ministra poľnohospodárstva mali byť podľa Alojza Hlinu eurá pripravené iba pre vybratých farmárov. Žiada preto, aby minister Vlčan odstúpil a zverejňuje podrobnosti, ako prebiehala elektronická komunikácia. "U ministra Vlčana -... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.