Milan Uhrík: Európa potrebuje reštart
19 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Francúzsky prezident Emmanuel Macron predstavil priority Európskej Únie na prvý polrok. Milan Uhrík (Republika) jeho vystúpenie okomentoval, povedzme, svojsky.

Uhrík verí, že Macrona Francúzi v aprílových voľbách vymenia za niekoho príčetnejšieho, pretože faktom podľa neho je, že práve ľudia ako Macron, Merkelová a Matovič sú zodpovední za rozvrat a kolaps celej spoločnosti. V krátkom príspevku, svojsky informoval aj o inom.

"Ten malý pánko za rečníckym pultom je francúzsky prezident Macron. Ten, čo pred pár dňami vyhlásil, že "neočkovaných chce naštvať a bude ich trápiť až do konca" Keby sa dalo, hodím mu uterák, nech už ide z ringu...," píše Milan Uhrik.

Macron, ako tvrdí Uhrík predstavil priority v EÚ na tento polrok. A už to podľa Uhríka ide: "Afrika je súčasťou mladosti Európy, slobodnou tlačou musíme bojovať proti dezinformáciám, brániť liberálnu demokraciu, bla bla bla".

Rado Baťo: Heger, Matovič a Krajniak sú zlodeji budúcich dôchodkov
"Heger, Matovič, ani Krajniak za dva roky nepohli ani prstom, aby katastrofu zvanú druhý pilier vyriešili. Vykašľali sa na sporiteľov aj ich budúce dôchodky," tvrdí Rado Baťo. Baťo je presvedčený o tom, že nechali peniaze kysnúť vo fondoch, ktoré... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Európa potrebuje reštart

"Fakt je ten, že práve ľudia ako Macron, Merkelová a Matovič sú zodpovední za rozvrat a kolaps celej spoločnosti. Nie "neposlušní občania", ani opozícia. Je to len a len ich neschopnosť. A ich zodpovednosť," tvrdí Milan Uhrík.

V závere dodáva, že dúfa, že Francúzi ho v aprílových voľbách vymenia za niekoho príčetnejšieho, podobne, ako Slováci tých bláznov v slovenskej vláde. "Európa potrebuje reštart," tvrdí Milan Uhrík. 

Generál Viktorín má odkaz pre ministra obrany: Vy netušíte...
Generál Jozef Viktorín (Republika) reaguje na ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO). "Vy netušíte, kde žijete, ako žijú občania a čím žijú...", odkazuje mu. Jozef Viktorín je presvedčený, že minitrovi obrany chýba sebareflexia. "Obhajoba zmluvy z... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.