Aliancia za rodinu reaguje na R. Ondřejíčka: Podporujeme biskupa Haľka!
17 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Seriál RTVS Priznanie je voľným pokračovaním populárneho seriálu Hniezdo. 

Biskup Jozef Haľko si ho už nepozrie a na sociálnej sieti vysvetlil, prečo. To, čo sa vzápätí proti nemu strhlo od redaktora SMEčka Rada Ondřejíčka, už vieme.

Bez odozvy nezostala ani tá

Aliancia za rodinu sa postavila za otca biskupa Haľka. Jej predseda vysvetľuje: “Otec biskup Haľko o slovenskom seriáli Priznanie, ktorého výrobu zaplatili z našich príspevkov uviedol: „To, ako tu bol prezentovaný homosexuálny vzťah, sa nedá porovnať ani s marxistickými ideologickými príručkami, ako treba manipulovať diváka. Najprv navodíme sympatiu k hlavnému hrdinovi a potom v pravej chvíli ten hlavný hrdina prezentuje takú svoju vlastnosť, ktorú treba ideologicky podsunúť tým, ktorí ten seriál pozerajú,…„Je to absolútne nenáležité v súvislosti s utečeneckou tematikou, ktorú v tomto smere vnímam ako zneužitú na homosexuálnu propagandu. Nehovoriac o tom, že explicitné lesbické správanie mohli v tomto čase vidieť aj deti…“. Český režisér Jiří Strach povedal niečo podobné o nórskom remaku Popolušky."

M. Beňová v zmluve s USA nerozumie hneď niekoľkým veciam. Chýbajú dôvody na uzavretie takejto zmluvy
Europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SD) bude na základe poverenia svojej frakcie EP zajtra kandidovať na post podpredsedníčky EP. Kým sa tak však stane, ešte sa vyjadrila k asi najaktuálnejšej téme dnešných dní. Tri otázky k zmluve s USA "Od... Čítať ďalej
17 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

RTVS sa bráni

Údajne sa snažia o čo najcitlivejšie zobrazovanie týchto tém. AzR to berie, ako výsmech - nebolo to podľa nich citlivé, ale zákerné. A. Chromík podotýka: „Citlivosť“ voči biskupovi Haľkovi už ukázal spolupracovník denníka SME Rado Ondřejíček keď o ňom hovoril ako „nádherne zaostalom požieračovi našich daní“  a „Všetci, ktorí majú ,rovnaký názor na túto problematiku ako on‘, sú odporní hnusní k…… a treba si z nich robiť prdel a urážať ich, čo sa do nich zmestí.“

"Každý -izmus doteraz, mal "cirkevný pohreb"

"Agresívnu ideológiu ale musíme pomenovať a odmietnuť, nie propagovať, ako to viackrát RTVS spravila! Nepotrebujú ju ľudia s homosexuálnym cítením, lebo im ubližuje." Konštatuje A. Chromík: "Nepotrebuje ju Slovensko, lebo jeho budúcnosť je v rodinách. Nepotrebujú ju deti, lebo práve im môže ublížiť najviac."

Nenadávame, neurážame

"Preto žiadame RTVS, nech nám vráti naše koncesionárske poplatky! Ak si nás nevážia, nepotrebujú predsa naše peniaze a ak ich majú používať na škodlivú ideologickú propagandu, tak iba vypnúť alebo nemať televízor nestačí." Konštatuje A. Chromík s odkazom na ich petíciu, ktorú je možné nájsť na stránkach Aliancie za rodinu: "Samozrejme nepredpokladám, že by ich vrátili, ale naznačíme tým, že naša podpora nie je automatická a v budúcnosti sa budeme musieť dobre zamyslieť, či naozaj majú platiť poplatky aj tí, ktorí už televízor vôbec nepozerajú, lebo nie je čo pozerať. Nehovoriac o tom, že budeme proti akémukoľvek zvyšovaniu poplatkov RTVS.” 

Generál Viktorín zabudol, že vôbec nejaký minister Naď existuje
Generál vo výslužbe Jozef Viktorín poskytol rozhovor internetovej televízii. Jedna z otázok redaktorky smerovala na jeho konflikt s ministrom obrany, Jaroslavom Naďom. Mediálna prestrelka "Ešte na konci minulého roka ste mali cez médiá konflikt s... Čítať ďalej
17 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

 Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.