Známy slovenský herec a zabávač si lieči ťažkú diagnózu  
16 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Herec, zabávač a spevák z parodujúcej skupiny Kopytovci Marcel Nemec (50) zmenil životný štýl a výrazne schudol. Brucha sa zbavil úplne, nohy má ako tanečník a v tvári ho vôbec nespoznať. Hoci by sa zdalo, že je vo forme, diagnostikovali mu závažnú chorobu. Rozhovor poskytol týždenníku Plus 7 dní.

„V novembri som dostal pruh. Mal som strašné bolesti, tak som išiel na pohotovosť, odkiaľ ma poslali domov, že sú to zrejme nejaké tráviace ťažkosti, mal som piť čaj a držať suchú stravu, ale bolesti neustupovali. Objednal som sa k svojmu lekárovi a ten ma poslal na vyšetrenie. Chirurg zistil, že ma musia akútne operovať. Mala to byť štandardná laparoskopická operácia Hernie, no nakoniec z toho bola 5 hodinová „sekanica“. Vybrali mi slepé črevo, hrubé črevo a zopár vecí, čo tam nemá čo robiť a ja som sa učil na novo chodiť, cikať aj... viete čo.

Sarkasický prístup

Keď som sa zobudil, šesť hadičiek mi trčalo z každého otvoru,“ priznáva otvorene Nemec, ktorý ležal v nemocnici u Milosrdných bratov dvanásť dní. Tu aktuálne podstupuje aj prvú chemoterapiu. „Mám pripravenú aj fotografiu na parte,“ vraví s humorom sebe vlastným.

Známeho umelca ani v ťažkých chvíľach neopúšťa humor. Redakcia Hlavného denníka mu praje skoré uzdravenie.  

Hanka Zagorová ruší koncerty. Dôvodom je podlomené zdravie
Ochorenie na Covid si u 75 ročnej speváčky Hany Zagorovej vybral krutú daň. Stále nie je zdravotne v poriadku, čo má za následok rušenie koncertov. Hospitalizácia H. Zagorovú hospitalizovali v posledný septembrový deň vo veľmi zlom stave. V... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.