Považskobystrická radnica chce obnoviť schátraný športový areál
13 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Považskobystrická radnica chce obnoviť schátraný športový areál pri Základnej škole Nemocničná. Predpokladané náklady sú takmer 440.000 eur, mesto chce získať financie z Fondu na podporu športu.

Ako informovalo mesto na sociálnej sieti, cieľom je nielen zveľadiť športový areál, ale vybudovať v ovále atletickej dráhy aj nové sektory.

„Bude tu tartanová atletická dráha, sektor na skok do diaľky, na umelom ihrisku sa vymení ochranná sieť, futbalové bránky, umelá tráva s čiarovaním, vzniknú sektory na vrh guľou, hod oštepom a hod diskom a kladivom,“ informuje mesto.

Predpokladané náklady na realizáciu projektu sú 437.105 eur, mesto je povinné zabezpečiť spolufinancovanie projektu minimálne vo výške 40 percent z celkových oprávnených nákladov. Návrh na predloženie žiadosti o poskytnutie finančného príspevku schválilo mestské zastupiteľstvo.

Nedodržiava svoje vlastné pravidlá: Prešľap Europolu?
Najvyšší predstaviteľ EÚ pre ochranu údajov vyzval Europol, aby hromadne vymazal osobné údaje podozrivých osôb, ktorým sa nedokázala súvislosť s trestnou činnosťou, píše epochtimes.de. Po 6 mesiacoch ich treba vymazať Európski vyšetrovatelia pri... Čítať ďalej
13 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.