TENTO človek bol naším premiérom a je stále naším ministrom financií
12 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Mám pokračovať?" Pýta sa Alojz Hlina, potom ako v niekoľkých bodoch zhrnul osobnosť expremiéra a súčasného ministra financií Igora.

"Tento človek bol naším premiérom a je stále naším ministrom financií," poukazuje Hlina na Igora Matoviča. A dodáva: "Vždy je to TEN ISTÝ, Igor Matovič!"

Ten istý Igor Matovič v šiestich bodoch Alojza Hlinu

"Igor Matovič má ako cover fotku na sociálnej sieti fotografiu zavraždených Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.
Ten istý Igor Matovič, ktorý dávno vedel, pre koho a s kým robila N. Milanová, po voľbách 2020, keď už sme všetci vedeli, akú úlohu v celom prípade zohral P. Tóth, práve ju nominoval za ministerku kultúry."

"Igor ️Matovič sa fotil spolu s pani Remiášovou na mieste, kde zahynul jej syn. Ten istý Igor Matovič sa bol ako poslanec radiť s Vladimírom Mečiarom."

"Igor ️Matovič sa zalyká od zlosti, akí sú tu pomaly všetci zlodeji. Ten istý Igor Matovič bol zároveň aj "speedy Gonzales" na svojej Fabii a nielen to."

"Igor Matovič sa zalyká od zlosti a fotí prázdne fľašky od alkoholu pri poslaneckých smetiakoch. Ten istý Igor Matovič spal opitý prikrytý kabátom v parlamente."

"Igor ️Matovič vykrikuje Sulíkovi, že povalil vládu Radičovej. Ten istý Igor Matovič hlasoval rovnako. Richard Sulík mal aspoň dôvod /Euroval/, Matovič to len proste urobil."

"Igor Matovič sa zalykal od zlosti pri Dankovej diplomovke. Ten istý Igor Matovič tú svoju ukradol kompletne celú."

"Tento človek bol naším premiérom a je stále naším ministrom financií," dodáva napokon Alojz Hlina.

Mám pokračovať?

Alojz Hlina sa aj pýta a otázkami akoby vyzýval ďalších, ktorí sú priradení k hnutiu obyčajných ľudí, aby sa ozvali a konečne bolo počuť, čo si o Matovičovi naozaj myslia. "Mám pokračovať? Čo na to Obyčajní ľudia? Čo na to Nezávislé osobnosti? Čo na to Nova? Čo na to Kresťanská únia? Čo na to Zmena zdola? V pohode?" Kladie Hlina otázky, ktoré sú zatiaľ bez odpovede. 

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/12/ked-ukrajina-zautoci-bude-velmi-horuco-video