Vypínanie sociálnych sietí a stále obmedzené cestovanie do zahraničia? Rok 2022 očami numerologičky
08 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Vypínanie sociálnych sietí a stále obmedzené cestovanie do zahraničia? Rok 2022 očami numerologičky. 

Na čo sa podľa numerologičky pripraviť?

Máme za sebou druhé Vianoce v izolácii. Pravidlá sa menia zo dňa na deň a keď si myslíme, že to najhoršie už máme za sebou, príde ďalšia vlna. Rok 2022 bude aj podľa numerológie iný. Čaká nás vraj zmena smeru na ďalších sto rokov. Obzvlášť dôležitý deň bude 22.2.2022.

Na čo sa podľa numerologičky pripraviť?

Numerológia nie je veštenie. Je to oblasť, ktorá nám vie dať odpovede a ukázať nám cestu. Najmä, ak sa číslam venuje niekto, komu je numerológia vášňou aj poslaním. Katarína Čičmancová pôsobí v tejto oblasti viac ako 20 rokov. Jej výklady čísiel zvyknú bývať presné. Napríklad v roku 2019 presne zadefinovala rok 2020 – aj izoláciu, a aj to, že nebudeme cestovať do zahraničia. A vo svojom silvestrovskom workshope povedala, že svet, aký sme poznali, prakticky prestane existovať a začne sa rúcať...

V rozhovore s Martinou Valachovou sa v rámci podcastu dotkli rôznych oblastí života.

Prídu aj pozitívne momenty...

Veľa momentov bude v roku 2022 pozitívnych – len sa treba správne nastaviť a najmä hľadať pomoc a vzájomné pochopenie v rodinách a komunitách.

Pozývame vás sledovať rozhovor, ktorý vám môže priniesť nové vhľady aj na pandémiu a blízku i vzdialenú budúcnosť...

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete 0pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.