Ficovi rozbil auto, ochrankára poslal do nemocnice! Čo mu hrozí?
18 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Začalo sa trestné stíhanie! Policajti zadržali muža, ktorý rozbil okno na aute lídra Smeru Roberta Fica. No expremiér skončil ešte dobre, ďalší také šťastie nemal.

Živé vysielanie z predvedenia Fica na policajnú stanicu na sociálnej sieti prilákalo nielen jeho priaznivcov. Tridsaťsedemročný muž využil príležitosť, zaútočil slzným plynom na ochranku a rozbil Ficovi auto, informovala TV Markíza.

Útočil slzným sprejom

K incidentu došlo krátko po prepustení opozičného lídra z policajného oddelenia. Muž začal vraj slzným sprejom útočiť na šoférov smeráckej flotily ako aj na ochrankára podpredsedu národnej rady.

Končím s týmto psychomiestom! Známa novinárka dala zbohom Facebooku
Už nevládzem! Odinštalovávam Facebook. Vyjadrila sa vo svojom pravdepodobne poslednom statuse novinárka z denníka SME Zuzana Kovačič Hanzelová. Stránky plné nechutností "Chodia mi šialené správy, od toho, že som chudera, zapredaná sorosova... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Policajti muža zadržali a po výsluchu ho aj obvinili. Ako uviedol policajný hovorca Michal Szeiff, v tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci a trestného činu výtržníctva.

Po vykonaní potrebných úkonov bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia.

Skončil v nemocnici

Fica nakoniec odviezli iným autom, no muža, ktorého zasiahol slzný plyn, previezla na ošetrenie do nemocnice záchranka.

Nuly bez Fica, nuly s Ficom
Nula je nič. V matematike sa nula nedá odčítať, pričítať, nedá sa ňou deliť, ani násobiť. Nula nám oddeľuje kladné od záporného. Je to iba značka. Niečo, čo zostáva po psíkovi na stĺpe, keď zdvihne labku. Nuly, ktoré sa priradili k nule s miliónmi.... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.