Naberá správne kontúry Ficovo "Pôjdeme do ulíc"?
09 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Robert Fico na tlačovkách Smeru už niekoľkokrát avizoval, že ak sa situácia nezmení k lepšiemu, v tomto týždni príde na rad prvý veľký protest. Zdá sa, že k protestu sa schyľuje ešte pred Vianocami, píše Denník N.

Povinnosť opozície

Denník N informuje, že predseda Smeru Robert Fico zvažuje protivládny protest ešte pred Vianocami. „Táto vládna koalícia ignoruje všetko, čo môže ignorovať. Nám nebudú zatvárať ústa. Je našou povinnosťou pokračovať v tejto iniciatíve, budeme to jednoducho robiť.“

Je toho priveľa

R. Fico sa na tlačovkách niekoľkokrát vyjadril, že vláda musí očakávať sociálne nepokoje. Vyvolajú ich neúnosné ceny, ignorancia vládnych predstaviteľov voči potrebám občanov, ale aj nezmyselné protipandemické opatrenia.

Štefan Harabin v nemocnici?!?
Na verejnosti koluje informácia, že Štefan Harabin je hospitalizovaný so zápalom pľúc a je pripojený na prístroje. Túto informáciu však včera sám emeritný predseda Najvyššieho súdu poprel na svojej sociálnej sieti. Klebety "V tejto spojitosti má... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.