Robert Bestro odkazuje vláde: ODCHOD!
13 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Róbert Bestro pripravil zaujímavý kvíz. Pozostáva zo štyroch otázok, na ktoré keď štyrikrát odpoviete áno, tak musíte súhlasiť aj s jeho názorom. Vláde odkazuje ODCHOD. Kvízové otázky zverejnil na sociálnej sieti.

Krátky kvíz pozostávajúci zo štyroch otázok, v ktorých Robert Bestro poukazuje na to, prečo by mala táto vláda skončiť pozostáva zo štyroch otázok. 

Prvá otázka: "Míňa vláda plno peňazí na atómové bomby, nezmyselné kampane, očkovaciu lotériu, zbytočné nákupy na zbrane, na pomoc schránkovým firmám a podobné okrádačky?"

Druhá otázka: "Mala vláda dosť času a peňazí na to, aby motivovala zdravotníkov ostať, aby nakúpila dostatok strojov a materiálu pre túto neľahkú dobu a aby sme my všetci, ktorí si platíme zdravotné poistenie mali zabezpečenú zdravotnú starostlivosť aj napriek covidu?" Pýta sa.

V tretej otázke sa pýta, či mala vláda dosť peňazí na to, aby teraz nehádzala finančnú ťarchu testovania na zamestnancov a zamestnávateľov.

A vo štvrtej sa Bestro pýta, či mala dosť na to, aby sa hromadne neprepúšťalo vo verejnom aj súkromnom sektore?

V závere mladý sociálny demokrat poukazuje na to, že každý kto štyrikrát odpovedal áno, tak súhlasí so záverom: "Míňajú na blbosti a tým ohrozujú životy ľudí. A prezidentka ich síce s prísnejším výrazom, ale stále len hladká po hlave. A záver má byť pri tom jasný: ODCHOD!" Píše Bestro.

Robert Fico pozýva na kladenie vencov k soche A. Dubčeka (+video)
Smer-SD dnes verejne pozval verejnosť na slávnostné kladenie vencov k soche Alexandra Dubčeka. Prinášame ju v plnom znení. "V predvečer štátneho sviatku 17. novembra začala vláda SR za podpory pani prezidentky vojnu s vlastným národom. Nikdy by... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Eka Balašková