Svetovému rekordmanovi hrozí koniec kariéry: Vďačí za to Pfizeru!
10 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Myokarditída, perikarditída a triviálna mitrálna regurgitácia! Ďakujem Pfizer. Presne toto skonštatoval vrcholový športovec Florian Dagoury na webovej stránke thecovidworld.com. Pfizer bude mať zjavne opäť čo vysvetľovať!

Florianovi Dagourymu, aktuálne najlepšiemu svetovému statickému potápačovi so zadržaním dychu, diagnostikovali myokarditídu a perikarditídu 40 dní po druhej dávke vakcíny Pfizer. Športovec je známy tým, že oficiálne zadrží dych až na 10 a pol minúty, no dnes elitný freedriver francúzskeho pôvodu zaznamenal výrazný pokles svojich schopností. Kardiológ mu vysvetlil, že ide o bežný vedľajší účinok Pfizeru!

Hrozivé diagnózy

"Po mojej 2. dávke som si všimol, že moja srdcová frekvencia bola oveľa vyššia ako normálne a moja schopnosť zadržať dych sa výrazne znížila. Desať dní po 2. injekcii som bol u kardiológa a povedal mi, že je to bežný vedľajší účinok vakcíny Pfizer, nie je sa čoho báť, len odpočívaj, prejde to," spomína na príchod vedľajších príznakov športovec.

Štyridsať dní po 2. dávke sa však jeho stav nijako nezlepšil. "Nezaznamenal som žiadny pokrok, tak som navštívil iného kardiológa a diagnostikovali mi myokarditídu, perikarditídu a triviálnu mitrálnu regurgitáciu! Čo je v podstate zápal srdcového svalu spôsobený imunitným systémom a nejaké drobné úniky krvi z chlopní, ktoré sa už správne nezatvárajú," šokuje otrasným nálezom Dagoury.

ČR: Štátny zástupca požiadal o vydanie Babiša na trestné stíhanie
České štátne zastupiteľstvo (prokuratúra) požiadalo Poslaneckú snemovňu, aby vydala na trestné stíhanie dosluhujúceho premiéra Andreja Babiša. Žiadosť sa týka kauzy Čapí hnízdo, v ktorej Babiš dlhodobo čelí podozreniam zo zneužitia európskych... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | tasr

Hrozí mu športový prepad

Teraz sa snaží dosiahnuť 8-minútové zadržanie dychu no má silné nutkanie dýchať pri ponoroch. "Zhruba 30% pokles môjho potápačského výkonu," smúti rekordér. Zo športového hľadiska mu hrozí, že sa vo svojej disciplíne výrazne prepadne.

Odkaz pre ďalších športovcov

"Moja prvá myšlienka a odporúčanie Freediverom na celom svete je vybrať si vakcínu, ktorá sa robí starodávnym spôsobom, ako je Sputnik, Sinovac, Sinopharm atď... namiesto tých nových mRNA vakcín," odporučil podľa vlastnej skúsenosti Dagoury.

Rektor ČVUT - zastavte kampaň na podporu očkovania v ČR
Rektor univerzity České vysoké učení technické (ČVUT) v Prahe Vojtěch Petráček napísal otvorený list českému ministrovi zdravotníctva Adamovi Vojtěchovi, v ktorom ho vyzýva na okamžité zastavenie kampane na podporu očkovania proti ochoreniu... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | tasr