Neznámy ochranca vo vlaku
01 | 11 | 2021 I Eka Balašková

V záplave správ o covide, kriminalite a intolerancie dušu človeka poteší každá príjemná správa. Jednu takú priniesli aj Topky.sk.

Štvorhodinová cesta

Tridsaťpäťročná Sabrina ju vo vlaku takmer celú prespala. Poznáte tú situáciu - sadnete si do vlaku, na stolík pred sebou uložíte kabelku, do uší si dáte slúchadlá či už s dobrou knihou, alebo hudbou a občas vás kolísanie vlaku doslova uspí. Presne toto sa stalo aj zmienenej Sabrine. 

Šok po zobudení

Sabrinin tweet citujú Topky: "Zobudila som sa, keď sme vchádzali do Eastonu a všimla som si, že okrem skupiny veľmi opitých a hlučných chlapcov bol vo vagóne neznámy muž, ktorý sa usadil oproti mne." Mysľou jej prebehlo, aké asi má úmysly, keď si v takmer prázdnom vlaku sadol akurát k nej. Zistila to tesne pred vystupovaním. Muž jej prezradil, že si k nej sadol preto, aby ju v spánku chránil. Celý čas tam sedel a dával pozor na ňu a jej otvorenú tašku. 

Keď sa aj zadusíte, vo vlaku rúško mať musíte nasadené!
Na sociálnej sieti polície sa objavilo video z vlaku. Cestujúca si v ňom aj po opakovanej výzve policajtov, ktorých vlakový personál privolal, odmietla nasadiť rúško. Privolaní policajti ju doslova vyniesli z vlaku. Informuje o tom portál... Čítať ďalej
01 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Rôzne názory v diskusii

"Je to muž, akého chceme mať v takýchto chvíľach nablízku." skonštatovala jedna z diskutujúcich. Iný sa zveril so skúsenosťou, že jeho takto v MHD strážila nejaká žena.