Fico Sulíkovi - Ukáž maturitné vysvedčenie!
26 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Robertovi Ficovi „ide karta“, ako sa ľudovo hovorí. Že v opozícii „kvitne“, to hádam neušlo nikomu. Dokázal to aj dnes, pri odvolávaní ministra hospodárstva. Píše o tom Pluska.

Okrem iného aj maturitné vysvedčenie

Robert Fico vyzval ministra Sulíka, aby Národnej rade predložil hneď niekoľko dokumentov.  "Predtým, ako budeme pokračovať, chceme vedieť, aký to je ranč, aký je veľký, koľko to stálo. Je neuveriteľné, že používate Slovensko ako nejakú hračku. Keď sa vám tu páči, tak ste tu, a potom chcete zdrhnúť do Austrálie a na nejaké Slovensko sa vykašľať. Žiadam vás o poskytnutie týchto informácií, v opačnom prípade táto schôdza nemá význam." Ako „bonus“ si od neho vypýtal aj maturitné vysvedčenie.

Ďateľ k Ficovým videám: "Matovičov Himmler Lipšic patrí do basy"
V ostatních dňoch sú videá s R. Ficom z „pytliackej chaty“ doslova virálne a tak sa k nim vo svojom statuse vyjadrila aj stránka Ďateľ publicistu Petra Tótha. Ten o nich píše na sociálnej sieti ako o "dôkaze šialencovho režimu". „Najnovšie úniky... Čítať ďalej
26 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Sedem „statočných“

sa prihlásilo do rozpravy k tomuto bodu 48. schôdze NR SR. Návrh na odvolanie podali poslanci Smeru a odôvodnili ho napríklad aj rastom cien energií. V tejto téme neponúkol žiadne seriózne riešenie. Ako Sulíkovo zlyhanie hodnotia aj prípravu a otvorenie Slovenského pavilónu na svetovej výstave EXPO.