Becík spomína generálny štrajk: Sme pripravení zmobilizovať vidiek a ísť do ulíc
20 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Branislav Becík, starosta obce Dvory nad Žitavou a člen strany Hlas - SD oznámil, že odovzdal výzvu ministerke Remišovej a ministrovi Budajovi.  Podľa Becíka je dôležité poukazovať na problémy a rovnako nutné je sa zjednotiť. Becík poukazuje na pripravenosť zmobilizovať vidiek a ísť do ulíc. Píše o generálnom štrajku.


V krátkom príspevku na sociálnej sieti oznámil Branislav Becík, že od predstaviteľov tejto vlády požadujú profesionálny a zodpovedný prístup k opatreniam, ktoré vedú k rozvoju vidieka, ako aj ku kvalitnému životu ľudí v mestách a obciach!

"Odmietame sa ďalej prizerať na ničnerobenie, na výhovorky a prekrúcanie pravdy týchto ministrov. Verím, že nás v tejto našej aktivite podrží aj ZMOS. Lebo len takýmto krokom vieme docieliť veci, ktoré sa dnes amatérska vláda snaží zakrývať!" Zdôraznil Becík.

JUDr. Štefan Harabin podáva trestné oznámenie na policajtov z Prievidze
Video, ktoré sa šírilo prostredníctvom sociálnej siete Facebook a ktoré polícia označila operatívne za hoax obsahovalo zákrok polície v Prievidzi. JUDr. Štefan Harabin na sociálnej sieti oznámil, že na "dvoch brutálnych grázlov v radoch... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová