Nora Kabrheľová dala zbohom Perešu, pri Dunaji sa cíti "ako ryba vo vode"
03 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Boli časy, keď Nora a Braňo Mojsejovci niekoľkokrát denne zapĺňali hlavný vysielací čas niekoľkých televízií. On – „Slovenský Boj Jovi“, ona – dáma, ktorá si vie užívať svoje peniaze. Oni – dosť bizarný párik, aké majú moderné televízie rady. Potom bolo dlhšie ticho a teraz Nora zaujala tým, že sa rozhodla pre život v Bratislave.


Bola prvá reality šou, ktorá sa na Slovensku vôbec vyrábala, boli v súťaži s bezdomovcami, kde si Braňo na vstupe do výmenníkovej stanice zničil niekoľkotisícové nohavice a Norika umývala taniere tuším v potoku... Čas však šiel ďalej, slávny pár z Pereša sa rozišiel a Nora už nie je Mojsejová, ale Kabrheľová. Viac prezradil web 1pluska.sk.


Nora v politike

Nora Mojsejová sa pokúšala preraziť aj na politickej scéne. Veľmi však neoslnila – ľuďom sa síce páčila jej prostorekosť, ale jej „politickú kariéru“ vnímali skôr, ako recesiu. A tak sa do parlamentu, celkom pochopiteľne, nedostala.


Nora vo väzbe

Kvôli nejasným ekonomickým transakciám si trinásť mesiacov Nora Mojsejová „posedela“ aj v kolúznej väzbe. Sama o tom tvrdí: - Trinásť mesiacov vo väzení človeka zlomí. Kto tvrdí, že nie, ten klame. Ten, kto to neprežil, to nepochopí. 


Nora v Bratislave

Podľa webu Plus jeden deň už viac ako mesiac koluje informácia, že Nora už nie je najznámejšou Košičankou. 62 ročná Nora totiž dom v Pereši vymenila za dizajnový byt pri Dunaji. V Bratislave sa vraj cíti „ako ryba vo vode“, lebo:" Za ostatné roky sa Bratislava posunula k lepšiemu, viem ju prirovnať k Viedni. Je to ozajstné veľkomesto."


(Medzititulky red. HD.)


Z reťaze utrhnutá Britney Spears sa otŕča všade holá!
Po 13-tich rokoch je americká speváčka Britney Spears konečne na slobode! Jej otec Jamie (69) už nie je jej opatrovníkom. Tento míľnik v jej živote musí byť samozrejme poriadne oslávený. Na instagrame sa 39-ročná speváčka opäť predviedla, fotí sa... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Denis Merva