Boris Kollár zvolal tlačovú besedu a dal vážne politické vyhlásenie
31 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová
Boris Kollár na tlačovej besede, témou ktorej bolo prepustenie Vladimíra Pčolinského, uviedol, že manipulovanie trestných konaní sa deje. Podľa Kollára boli v jeho prípade porušené všetky možné zákony  a verejnosť sa viac dozvie neskôr od právnikov.

Tlačová beseda, ktorú ohlásilo hnutie Sme rodina mala názov Závažné politické vyhlásenie! Vystúpil aj obhajca Vladimíra Pčolinského, ktorý uviedol, že Pčolinský bol vo väzbe nezákonne a má sa na neho hľadieť, ako keby nikdy nebol obvinený a nikdy nemal ísť do väzby. Uviedol tiež, že došlo k 17 hrubým porušeniam trestného poriadku a bolo 11 porušení trestného zákona.

Lipšic REAGUJE na dianie! Čo napísal?
Utorok bol mimoriadne bohatý na udalosti. Generálny prokurátor sa postaral o zrušenie obvinení V. Pčolinského, s tou istou vecou súvisiacich obvinení Zoroslava Kollára a nakoniec sa na slobodu dostal aj J. Hačšák. Daniel Lišic reaguje. Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Petra Demková

Pčolinský sa už do funkcie šéfa SIS nevráti

Na tlačovej besede vystúpil aj Milan Krajniak, ktorý hovoril o intrigánskych hrách a voľby mali byť o inom. Krajniak zopakoval Kollárove slová, že pre hnutie SME rodina je neprípustné, aby koalícia pracovala spôsobom, ako to robila minulá vláda. Krajniak tiež uviedol, že ak by sa malo pokračovať rovnakým štýlom, tak sa prikláňajú radšej k novým voľbám a SME rodina odmieta zúčastňovať sa rovnakých hier, ako to bolo v minulosti.

Kollár uviedol, že samotný Pčolinský sa už do funkcie šéfa SIS nevráti, pretože je natoľko sklamaný zo systému, v akom sa ocitol a bol nezákonne 175 dní väznený, že veľmi dlho nebude chcieť mať do činenia s týmto štátom nič.

V. Pčolinský stojac pred basou: Mlčal som pol roka. Motivačných línií, prečo ma zavreli, je viacero
Čaká nás asi horúca jeseň. Kedy začne rozprávať? A čo všetko sa ešte dozvieme? Vladimír Pčolinský je vonku a vládna koalícia môže očakávať, že prehovorí. Dnes, krátko po prepustení z väznice poskytol V. Pčolinský prvý rozhovor médiám. Všeličo... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Petra Demková