Preboha, kto ešte týchto šialencov a vlastizradcov bude voliť? Pýta sa Ľuboš Blaha
26 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vzťahy medzi Smerom a OĽaNO pripomínajú mačku a psa. Jeden poľuje po druhom a navzájom sa tešia z neúspechu toho druhého. A úplne najväčšiu radosť majú vtedy, ak majú problém vo vnútri svojej „grupy“. Tak, ako sa to deje teraz v hnutí Igora Matoviča.


Podľa Matovičových vyjadrení sú v OĽaNO názorovo síce rozdielni, ale ide im o spoločnú vec a držia spolu. Ako veľmi držia spolu, ukázalo aj vyhodenie ministra Ján Mičovského z funkcie ministra, respektíve jeho otvorený list straníckemu šéfovi. Poriadne tým namastil brucho podpredsedovi Smeru Blahovi, ktorý, ako ináč, v statuse zhodnotil viaceré kopance politikov z vládnej strany.
List Mičovského odhaľuje, že je to len banda zlodejov a opilcov

„OĽaNO dnes dostalo také tri po papuli, že Matovič preplače noc v Pinelovom ústave - už sa nad 5 percent nedostane ani zázrakom,“ predpovedá Blaha- Podľa neho Mičovský definitívne pochoval OĽaNO ako protikorupčné hnutie. „Jeho list odhaľuje, že je to len banda zlodejov a opilcov,“ konštatuje smerák a vzápätí sa zameriava na niektorých ministrov z „partičky“ okolo Matoviča.

„Naď zo seba urobil úplného amerického tajtrlíka, ktorý ocenil americkú veľvyslankyňu vyznamenaním za nesmierne úspechy Američanov v Afganistane. Vytrieskali ich bradáči na koňoch, hanba na sto rokov, ale jasné, dajme americkej veľvyslankyni aj 50 metálov od Naďa. Nech celé Slovensko pukne od smiechu,“ smeje sa Blaha na ministrovi obrany a na našom „najvernejšom“ spojencovi.



„A do tretice Heger. Ten už by sem najradšej navozil celý Afganistan. Však prečo by sa o Afgancov postarali Američania, ktorí im rozmlátili krajinu, keď majú svojich vazalov. Heger tu chce vytvoriť nový emirát,“ zgustol si podpredseda Smeru na premiérovi.

„Preboha, kto ešte týchto šialencov a vlastizradcov bude voliť? Oni si fakt myslia, že keď Mikulcovo gestapo bude terorizovať vyšetrovateľov, tak im to pomôže? Oni si myslia, že keď Lengvarského očkovacie gestapo bude terorizovať nezaočkovaných, tak im to pomôže?“ pýta sa Ľuboš Blaha.

Vyzýva politikov OĽaNO aby šli medzi ľudí. „A uvidíte! Po celom Trenčianskom kraji sú plné sály nahnevaných ľudí, ktorí už majú týchto mentálnych nedorobkov plné zuby. Poviem to na rovinu - nabíjajú nás neskutočnou energiou. Dáme tých primitívov z OĽaNO dole. Spoločne!“ odkazuje na záver statusu Ľuboš Blaha verejnosti.

Revolucionár Blaha: Vždy budeme stáť za tými, ktorým ubližujú. Viva la revolucion!
Júl bol mesiacom asi najväčších protestov Slovákom proti očkovaniu, vakcínam a všetkému, čo s tým súvisí. Ľudí síce na nich postupne ubúdalo, no dali o sebe a svojich názoroch na experimentálne vakcíny vedieť. „Zviezol“ sa pri tom aj odporca... Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik