Liptákov odkaz OĽaNO: Ak neviete spravovať štát, slušne sa správať a komunikovať, vypadnite!
26 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Známy lekár Peter Lipták si opäť nedal servítku pred ústa. Vládnemu OĽaNO to poriadne spočítal, pretože nevie spravovať štát a slušne sa správať a komunikovať.


Nad tým, čo sa deje okolo a v OĽaNO, krútia hlavami nielen politici, ale i bežní ľudia. Nie nadarmo stratilo hnutie od volieb viac ako polovicu voličov, ktorí od neho radšej dávajú sklamane ruky preč. Situáciu okolo OĽaNO sleduje v statuse aj lekár Peter Lipták, podľa ktorého je toto hnutie už len na smiech.
Čo vy ste za združenie, sektu, spoločenstvo, hnutie, organizáciu?

„Nuž neviem, páni nominanti OĽaNO, ale ste na smiech. Jeden exminister - nominant OĽaNO Mičovský píše otvorené listy predsedovi OĽaNO a sťažuje sa na svojho nástupcu, súčasného ministra Vlčeka. Bývalý štátny tajomník - nominant OĽaNO píše články proti súčasnému ministrovi Lengvarskému - nominantovi OĽaNO. Čo vy ste za združenie, sektu, spoločenstvo, hnutie, organizáciu? Občan sa má prikloniť k tomu, čo si myslí, že hovorí pravdu?“ pýta sa Lipták.



„Načo máte, dočerta, poslancov, ministrov, vyhrali ste voľby, keď s dôverou voličov zaobchádzate ako s hnojom? Prečo ten skvelý Matovič mlčí, keď má hovoriť, a trepe vulgarizmy, keď má mlčať? Dokedy vám to majú občania, ktorých už urážalo donebavolajúce zlodejstvo Smeru tolerovať?“ kladie ďalšie otázky lekár. „Ak neviete vládnuť a spravovať štát, neviete komunikovať a slušne sa správať, vypadnite!“ odkazuje vládnemu OĽaNO Peter Lipták.

Peter Lipták: Z ľudí robí Ministerstvo zdravotníctva GMO a zabíja ich
„Toto mRNA očkovanie totiž nie je očkovanie ale genetická modifikácia s množstvom závažných aj smrteľných nežiadúcich účinkov. Z ľudí MZ SR robí GMO a zabíja ich. Je to možné zrejme preto, lebo dvakrát zaočkovaný Pfizerom GMO Lengvarský to už nemá... Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Petra Demková