Štátnu tajomníčku Kumanovú zo Za ľudí nahradí poslušný psík Remišovej, tvrdí člen strany Kompuš
24 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

Štátnu tajomníčku na ministerstve kultúry Zuzanu Kumanovú má nahradiť učiteľka z Prešova. "Má len jednu výhodu. Je poslušným psíkom Veroniky Remišovej a zaslúžila sa o rozklad v strane Za ľudí asi najviac. Teda hneď po Veronike Remišovej,"  píše v statuse Tibor Kompuš zo Za ľudí.


Takéto veci sa nesmú diať, vysvetľuje Kompuš a Remišovej odkazuje, že sa hanbí za jej mocenské konanie a hlboko sa ospravedlňuje všetkým, ktorých počas kampane oslovil a presvedčil, aby stranu Za ľudí volili.


V strane Za ľudí nepochybne vládne vládca ženského rodu, Veronika Remišová. Status jedného z členov strany, zverejnený na sociálnej sieti sa týka odvolania Zuzany Kumanovej, štátnej tajomníčky na ministerstve kultúry. Komentáre pod príspevkom sa rôznia. Spomína sa v nich, že ani táto vláda neprekročila svoj tieň a vzdelanie, skúseností a prax sa menia za politický "nohsledizmus". Píše aj o tom, že Kumanová bola vymenená, pretože podporuje frakciu Kolíkovej, a nie Remišovej.

Mičovský píše Matovičovi. Protikorupčný étos hnutia OĽaNO je fuč! Ostali len korupcia a lži!
Bývalý minister poľnohospodárstva za OĽaNO už nedokáže mlčať. Matovič podľa neho kryje korupciu. Protikorupčný étos hnutia OĽaNO je podľa MIčovského preč. A osobná nevraživosť Matoviča voči nemu sa začala, keď upozornil premiéra plagiátora, že by... Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Petra Demková

Zuzanu Kumanovú má nahradiť učiteľka z Prešova

"Pred chvíľou som sa dozvedel veľmi zlú správu a som veľmi nahnevaný. Veronika Remišová sa rozhodla vymeniť na pozícii štátnej tajomníčky na ministerstve kultúry jediného zástupcu Rómov vo vláde. Zuzku, ktorá má vzdelanie a skúsenosti s prácou v štátnych úradoch. Vie veľa o kultúre a zastupuje nás Rómov," píše člen strany Za ľudí.

Kompuš tvrdí, že ju má nahradiť učiteľka z Prešova, ktorá o kultúre národnostných menšín nevie nič. "Má len jednu výhodu. Je poslušným psíkom Veroniky Remišovej a zaslúžila sa o rozklad v strane Za ľudí asi najviac. Teda hneď po Veronike Remišovej,"  píše Kompuš.

Takéto veci sa nesmú diať, vysvetľuje a Remišovej odkazuje, že sa hanbí za jej mocenské konanie a zároveň sa hlboko ospravedlnil všetkým, ktorých počas kampane oslovil a presvedčil, aby stranu Za ľudí volili.

Nedokážem sa ubrániť dojmu, že pred pápežom budujeme Potemkinovú dedinu
Komentár Michala Slivku (Facebook / status) Čítať ďalej
23 | 08 | 2021 | Tibor Sipos