Tódová to schytala: Skús môjmu synovi raz povedať, že vakcína je sloboda, a poženiem to do Bruselu!
17 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Redaktorka Denníka N Monika Tódová má zrejme viac nepriateľov, ako si myslí. O tých v Smere netreba ani hovoriť. Najnovšie sa k nim pridala aj bežná žena Xénia Džejna, ktorá to veru „slávnej“ redaktorke poriadne natrela.


Monika Tódová si z Xénie Džejny narobila úhlavného nepriateľa najmä tým, že sa rozhodla ísť do škôl a presviedčať deti na zaočkovanie sa proti koronavírusu. A práve toto bežná žena odmieta. Preto v statuse Tódovej jasne vysvetlila, čo ju bude čakať, ak príde na školu, kam chodí jej syn. Kritika sa však ušla aj Zuzane Kovačič Hanzelovej a Viktorovi Vinczemu.
Nulová novinárka s kariérou utierania Lipšicovho zadku

„Svet je chorý! Vďaka týmto hlúpym a postihnutým ľuďom majú trpieť naše deti? Monička N, pred ktorou už každý Slovák otáča palec dolu, ide robiť nábor do škôl! Táto nulová novinárka, ktorá ešte pred pár rokmi vedela napísať len slovo Harmasan, s diplomovkou po prečítaní si brožúrky a kariérou utierania Lipšicovho zadku ide môjmu synovi vysvetliť, že vakcína je sloboda!“ srší Xénia Džejna hneď od začiatku hnevom na „uznávanú“ novinárku- Podľa nej je Tódová zákerná malá zlodejka, ktorá nevie zdokladovať vlastný majetok.

„Tá, ktorá sudkyni nosí svačinu, ide svoje choré názory prezentovať naším deťom! Ja, Mončisko, iba ja som zodpovedná za moje dieťa! Skús prísť na jeho školu a ja podám trestné oznámenie nielen na teba, ale aj na riaditeľa školy! Skús môjmu synovi raz povedať, že vakcína je sloboda a ja ti garantujem, že to poženiem aj do Bruselu!“ varuje bežná žena Tódovú.



„Kde berieš odvahu hrať sa na doktorku? Ty nemáš žiadne právo! Rozumieš, že žiadne? A Vincze s Hanzelovou? Platí to aj pre vás! Rozum musí každý nadobudnúť, hlúposť sa šíri sama!“ končí poriadne ostrý status Xénia Džejna.

Redaktorka Tódová opäť v paľbe kritiky. Teraz jej naložila Xenia Kopecká, žena z ľudu
Redaktorka provládneho Denníka N Monika Tódová si už vyslúžila za svoje novinárske „umenie“ od strany Smer-SD svoje. Tentokrát sa do nej v statuse pustila žena z ľudu, Xenia Kopecká, ktorá ju tiež vôbec nešetrila. Čítať ďalej
16 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik