Hrdina Čekovský z OĽaNO pílkou "zabil" drevenú šibenicu z protestov. Chváli sa, že 1:0
04 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

Podľa poslanca Kristiána Čekovského boli protesty počas predchádzajúcich dní nepokojné. Svedčiť o tom majú nielen fyzické útoky, ale aj pomôcky! Aj keď to znie absurdne, pretože pomôcky svedčiť nemôžu, hrdinský čin poslanca Čekovského bol zverejnený aj na sociálnej sieti. Dokonca s výsledkom! 1:0 pre Kristiána! Pílou porazil drevenú šibenicu.


Kristián Čekovský je poslancom NR SR za stranu OĽaNO a predseda výboru NR SR pre kultúru a médiá. Drevená šibenica podľa neho nepatrí do súčasnosti. Rovnako do nej, do slušnej spoločnosti nepatria podľa Čekovského ľudia, ktorí iným želajú smrť a posielajú nenávistné správy.


"Uhm," určite si mnohí pri tejto poznámke odkašlú a spomínajú na niektoré vyjadrenia Čekovského šéfa, Igora Matoviča. Poslanec Dostál ho aj vyzval, aby nekomunikoval spôsobom, ktorý vyvoláva vášne a nenávistné prejavy na sociálnych sieťach. Alebo ministra obrany Jaroslava Naďa, ktorý uviedol, že "pokojne tu môže byť menšinová vláda, Sulík je vulgárny, drzý a neslušný." Neznie to nejako priateľsky. A možno ani nenávistne. Veď nenávisť je v každom zadefinovaná subjektívne. 


Sľuboval, no stále mlčí: Matovič dodnes neprezradil, o koľko sa môžu zaočkovaní v lotérii obohatiť
Očkovacia lotéria so sebou nesie vlnu nevôle a pre súťažiacich zaočkovaných aj nádej, že vyhrajú. Háčik je už len v tom, že nevedia koľko. Matovič totiž stále mlčí, píšu Topky. Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Tibor Sipos

Dôvod na vyvolávanie paniky a vášne nie je

Drevená šibenica ostala pred parlamentom ako pozostatok protestov proti opatreniam  súvislosti s treťou vlnou epidémie Covid19. Čekovský v príspevku na sociálnej sieti priznal, že schválené opatrenia do určitej miery zvýhodňujú očkovaných. V prípade zhoršenia pandemickej situácie totiž očkovaný nebudú musieť podstupovať testovanie. Ale ubezpečil každého, že neočkovaným ľuďom testy zabezpečí štát zadarmo. A tak ide podľa jeho názoru o prijateľný kompromis pre obe strany.

Či sa na drevenú šibenicu vrhol predtým, ako ho táto obhajoba schválených opatrení napadla, alebo až potom, nie je z príspevku na sociálnej sieti jasné. Ale verí, že nenávistné prejavy máme za sebou. Ručná píla, ktorú pri zneškodnení pomôcky, ktorá mala svedčiť o tom, že protesty boli plné nenávisti priniesla Kristiánovi marketingový výsledok 1:0. Gratulovať nebudeme!

Škandál? Hanba? Matovičov Fond vzájomnej pomoci neexistuje! Zmizol bez fanfár a kriku
Fond vzájomnej pomoci, ktorý zastrešuje Úrad vlády SR prestal existovať! Matovičova nezištná pomoc ľuďom v núdzi, alebo inak povedané Matovičovo PR nevyšlo! Na transparentný účet, ktorý bol zriadený sa už nik nedostane! Kam zmizli peniaze, ktoré na... Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová