Ľudia protestujte, strana Smer-SD je s vami! Vyzýva opozičná strana nespokojných Slovákov
29 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Dnešný protest pred Prezidentským palácom je síce apolitický a jeho účastníci tam nechcú mať žiadneho politika, členovia strany Smer-SD sú však duchom pri nich. Aspoň teda tak to avizujú v statuse, v ktorom uvádzajú, že podporujú všetky zákonné protesty.


Strana Smer-SD je zrejme najaktívnejšia spomedzi všetkých opozičných pri organizovaní a podpore rozličných protestov a akcií, ktorými nespokojný ľud prejaví odpor voči súčasnej vláde. Svoju podporu všetkým zákonným protestom deklaruje aj v statuse, ktorý zverejnila na sociálnej sieti.
Vynaloží všetko potrebné úsilie na podporu občianskeho protivládneho protestu

„Smer-SD bude počas nasledujúcich týždňov podporovať všetky zákonné protesty a iné prejavy nesúhlasu s vládnou politikou. Rovnako sa aktívne zúčastní na pripomienkach výročia SNP, oznamuje vedenie strany a dodáva, že osobitnú pozornosť venujú deštrukcii právneho a sociálneho štátu a hrubému porušovaniu základných politických, občianskych a sociálnych práv ľudí.



„Z tohto dôvodu Smer-SD oznamuje, že vynaloží všetko potrebné úsilie na podporu občianskeho protivládneho protestu, ktorý sa bude konať v Košiciach 1. septembra 2021 na Deň Ústavy,“ píšu v závere smeráci, ktorí zároveň vyzývajú všetky opozičné strany, aby tento občiansky protest podporili. Všetky potrebné detaily o čase a konkrétnom mieste protestu chcú včas zverejniť.

Téma dňa: Slováci dnes opäť povstali. Ich hnev sa prenesie priamo pred Prezidentský palác (VIDEÁ)
Slovensko dnes opäť povstalo! V Bratislave sa pred Prezidentským palácom od skorého rána schádzajú davy ľudí, ktorí prišli hlave štátu povedať „NIE!“ všetkým opatreniam, ktoré im strpčujú ich už aj tak neľahký život. Prirodzene, týka sa to aj... Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik