Ľudia príďte, zajtrajší protest je posledná možnosť mierového riešenia pre Slovensko, burcuje motorkár Lolo (VIDEO)
28 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Bratislava sa zajtra zmení na miesto ďalšieho veľkého protestu Slovákov. Tí tentokrát nepôjdu pre budovu parlamentu, ale rovno pred prezidentský palác. A organizátori ho nazvali „Generálny štrajk“, ktorý by mal byť apolitický, pretože na ňom nechcú žiadneho politika.


Slováci sa začínajú búriť, hoci ich úsilie zatiaľ nie je také ako v roku 1989. Vtedy dokázali povaliť zakorenený a nenávidený komunistický režim. Čo ale doteraz nevyšlo, to môže v niektorom z najbližších dní, pretože hnev ľudu sa stupňuje. Aký veľký je, to ukáže už zajtrajšok, na ktorý pozýva čo najväčšie množstvo ľudí i motorkár z videa.
Zlyhali sme všetci, svojou nesúdržnosťou, hádavosťou a zbabelosťou

Motorkár Lolo Barbrady hneď v úvode oznamuje, že neprehovára iba k Slovákom, ale aj k jeho kamarátom motorkárom, ktorí by mali byť tiež veľmi dôležitou súčasťou zajtrajšieho protestu. „Tento štrajk či protest je výnimočne efektívny a najmä nezávislý, pretože na ňom nechceme žiadneho politika. A čo je hlavné, toto je posledná možnosť mierového riešenia pre Slovensko,“ šokuje motorkár svojimi slovami, ktorými vraj ale nechce podnecovať k násiliu.

„Ak zajtrajšok a táto iniciatíva nevyjdú, tak potom už bez násilia nebude možné ukončiť túto katastrofu, ktorú sme spôsobili my všetci. Zlyhali sme všetci, svojou nesúdržnosťou, hádavosťou a zbabelosťou. Ja som tieto hovadá nevolil, a ja tieto hovadá ani podporovať nebudem,“ priznáva motorkár a dodáva, že ho vrcholne uráža, keď sa hovorí, že vláda je zrkadlom národa.

Slovensko ide do Generálneho štrajku! Už tento štvrtok 29.7. pred prezidentským palácom
Hnev Slovákov na kroky tejto nenávidenej vlády je taký veľký, že od piatka rána vyjadrujú svoju nespokojnosť pred Národnou radou. A ako to vyzerá, ich tlaky sa budú zvyšovať. Ako píše v statuse Zlatica Pažoureková, na štvrtok sa chystá veľký... Čítať ďalej
26 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Slovensko ako 5,5 miliónové psychiatrické stredisko

„Tak to určite nie, pretože to by musel byť tento národ jedno zastrešené 5,5 miliónové psychiatrické stredisko. Aby sme my boli zrkadlom týchto idiotov, proti ktorým chceme zajtra vstúpiť. Táto banda nebola volená nami, ale preto, že sa falšovali volebné prieskumy. Voľby samotné, či už prezidentské, alebo parlamentné, a platili sa niekoľkotisícové hordy našich negramotných spoluobčanov, ktorí bežali k urne a volili tak, ako sa im káže,“ konštatuje ďalej Lolo Barbrady, ktorý vyzýva všetkých, ktorí môžu, aby prišli zajtra podporiť veľký protest.

Šokujúce VIDEÁ z protestov. Takto sa bijú za svoje práva v zahraničí, kým u nás je to ako v rozprávke
Slovensko je na nohách a búri sa proti vláde, jej opatreniam, proti koronavírusu, proti nútenej vakcinácii, proti situácii na hraniciach pri vstupe na naše územie, proti... Tých proti by bolo oveľa viac. Búria sa však aj inde v Európe, kde ľuďom... Čítať ďalej
26 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Motorkári nevyzývam vás k násiliu, ale na poriadnu akustickú kulisu

„Ja ani ostatní vás nevoláme aby ste si tam nenosili vidly, hrable, lopaty či krompáče a rozbíjali parlament. My vás žiadame prísť, postaviť sa a obetovať aspoň jeden deň, aby ste svojou prítomnosťou niečo dokázali,“ vyzýva váhajúcich Slovákov motorkár. „Úspech celej akcie je dokázaný len od toho, koľko nás tam bude. Keď príde tisícka, policajti to tam rozkopú. Nemajú na to síce nárok, ale dostanú také inštrukcie. Ak nás tam bude 10-tisíc, tak to bude možno remíza, ale ak nás tam bude 50-tisíc, tak my možno zajtrajším dňom zmeníme dejiny Slovenska, Európy aj sveta.

„Vy jedni smradi! Skončíte v base!“ kričali protestujúci pred domom doktora Jarčušku (VIDEO)
Nahnevaní Slováci sa nechceli „rozprávať“ len s profesorom Vladimírom Krčmér. Ich kroky viedli aj pred panelák, v ktorom má bývať doktor Pavol Jarčuška. Vo videu na sociálnej sieti Miloš Goga ukazuje, že aj v Košiciach bolo pomerne... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

My, Slováci a Česi sme pokusné stredisko

My, Slováci a Česi sme totiž pokusné stredisko, ktorému je odhodlané pomôcť veľa cudzích krajín. A keď oni sú nám odhodlaní pomôcť, tak my by sme mali byť desaťkrát takí, burcuje Lolo Barbrady, ktorý sa vzápätí prihovára aj svojím parťákom - motorkárom.


Výzva motorkárom

„Máte vyššiu odvahu ako ostatní, keď si sadáte na svoje motocykle. Keď si dám túto moju koženú bundu, helmu aj rukavice tak som rovnako chránený ako nejaký do kože nespratný policajt, ktorý nepozná svoje právomoci a chcel by proti nám zaútočiť. Ja vás motorkári nevyzývam k násiliu. Vyzývam vás, aby sme zajtra prišli spraviť poriadnu akustickú kulisu v počte aspoň niekoľko stovák „mašín“, ktoré sa tam postavia a urobíme tam taký hurhaj, že Bratislava také niečo ešte nikdy nezažila.

A žiadam vás spolu so mnou urobiť štít pre nevinných ľudí, ktorí môžu byť teoreticky atakovaní  bezpečnostnými zložkami, alebo politikmi, ktorí si tam prídu spraviť z nášho veľkého protestu svoj vlastný politický míting. A to nie,“ opäť burcuje motorkár, no tentokrát svoji kamošov na dvoch kolesách. „Príďte prosím v čo najväčšom množstve najmä tí, ktorí máte svoje „mašiny“ naozaj hlučné,“ hovorí vo videu motorkár, podľa ktorého naši idioti vo vláde aj v parlamente už nemajú žiadnu domácu podporu.

Šokujúce slová jednej z protestujúcich: To, čo sa na nás chystá od jesene položí Slovákov na kolená!
Bratislava sa stáva mestom protestov, pretože Slovensko je už veľmi, veľmi nespokojné s tým, čo sa tu deje. A to nielen s „dobrovoľným“ očkovaním, ale aj s očkovaním detí či situáciou na hraniciach. A bude vraj ešte horšie, pretože to, čo sa na nás... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik