Eva Černá: náš očkovaný synovec si doniesol z dovolenky darček. Tušíte správne, aký
28 | 07 | 2021 I Petra Demková

Eva Černá vyzdvihla účasť Slovákov na víkendovom proteste pred parlamentom. „Vďaka patrí ľuďom, ktorí sa spojili v silnom zámere pred Národnou radou. Vďaka patrí ženám, ktoré svojim svetlom žiarili na tomto mieste, vďaka patrí mužom a ich vnútornej sile,“ napísala filozoficky.



Vesmír sa snaží splniť Vaše želania

Eva Černá ponúka filozofický a duchovný úvod k tomu, že občania cez víkend bojovali pred parlamentom za svoje právo žiť v slobodnej spoločnosti. „Vesmír či Stvoriteľ, podľa toho, kam vysielate svoje želanie, sa veľmi snaží naplniť vaše želania a hľadá spôsob a ľudí, cez ktorých je možné urobiť tak v podmienkach, ktoré sú práve na Zemi tak, aby to bolo pre najvyššie dobro,“ vysvetľuje na Facebooku bývalá moderátorka Markízy.
Vďaka všetkým, ktorí prišli pred NRSR

„Vďaka patrí ľuďom, ktorí sa spojili v silnom zámere pred Národnou radou. Vďaka patrí ženám, ktoré svojim svetlom žiarili na tomto mieste, vďaka patrí mužom a ich vnútornej sile,“ napísala Černá.

Slovensko ide do Generálneho štrajku! Už tento štvrtok 29.7. pred prezidentským palácom
Hnev Slovákov na kroky tejto nenávidenej vlády je taký veľký, že od piatka rána vyjadrujú svoju nespokojnosť pred Národnou radou. A ako to vyzerá, ich tlaky sa budú zvyšovať. Ako píše v statuse Zlatica Pažoureková, na štvrtok sa chystá veľký... Čítať ďalej
26 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Mali čistý zámer, želanie zo srdca a vytrvalosť. Ini zas svietili z iných kútov Slovenska, presne na toto miesto, lebo vedia, že úprimné srdečné želanie je vypočuté,“ napísala Eva Černá. Podľa nej má každá aktivita a spojenie sa pre dobru vec ma zmysel.
Aj minister zdravotníctva je nástroj vesmíru

Ak by čitateľ následne očakával, že sa Eva Černá pustí do vlády a ministrov, mýlil sa. „Čo urobil láskavý Vesmír, ci Stvoriteľ? Hľadal spôsob, ten najlepší. Urobil tak cez ministra zdravotníctva,“ prekvapuje bývalá banková ombudsmanka.

„Napríklad mojím zámerom, želaním, ktoré som tu vyslovila bolo, aby NR nedelila národ na dve krajiny, ale aby zachovala jednotnosť. A tak sa pozrime, ako to lásky z hora vyriešili. Testovať je potrebné očkovaných aj neočkovaných. Udržala sa jednota,“ vyzdvihuje pozitívny aspekt koaličnej dohody.
Pozor, aj neočkovaní sa môžu nakaziť.

„Nuž a dobre urobili, pretože náš očkovaný synovec, si doniesol z dovolenky darček. Tušíte správne, aký. Jemu i nám želám zdravie a veľa lásky. Vesmíru i Stvoriteľovi sa klaniam s úctou. Všetkým ľuďom, ktorí dokázali vytvoriť jednotu v zámere a vytrvalosti pred NR i inde patrí vďaka a úcta,“ opakuje opäť svoju pochvalu bývalá moderátorka.

„Preto lásky,“ oslovuje moderátorka Slovákov, „keď všetci pochopia silu myšlienky vyslanej zo srdca, bude sa nám tu nádherne žiť. Sme S-LOVE-nsko,“ pridáva slovnú hračku plnú lásky Eva Černá a pridáva niekoľko srdiečok na záver.

Ibi Maiga: môj kamarát Jožko Pročko si myslí, že mám plný profil fašistov a smerákov. Toto je moja odpoveď.  
Na Facebooku sa očividne odohrala ďalšia slovná prestrelka. Jožo Pročko sa snažil uraziť Ibrahima Maigu a napísal mu, že má profil plný fašistov a smerákov. Maiga má pre Pročka tvrdý odkaz. Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Petra Demková