Harabin: Nech si Čaputová a spol. nemyslia, že za propagáciu covid-očkovania, teda vraždenia, ostanú bez trestu!
15 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenská vláda sa rozhodla mohutne propagovať vakcináciu proti COVID-19, ktorej ľudia dôverujú stále menej. Experimentálne vakcíny totiž prinášajú na celkom svete veľa úmrtí a poškodení zdravia. Kroky niektorých našich popredných politikov odsudzuje v statuse aj Štefan Harabin.


Exminister spravodlivosti Štefan Harabin je známy bezrúškovec a odmietač experimentálnej vakcíny. Tentokrát v statuse upozorňuje hlavu štát, že za propagáciu vakcíny nesie plnú zodpovednosť. Preto môže očakávať aj trest.

„Nech si Čaputová (ale ani Lengvarský a spol.) nemyslí, že za propagáciu covid vakcinácie, ktorá v Európe už priniesla 12 tisíc mŕtvych a na Slovensku, okrem mŕtvych, i 7 tisíc mimoriadne vážnych nepriaznivých následkov, čiže v tomto smere i za priamu propagáciu vraždenia, ostane bez trestu,“ konštatuje na úvod krátkeho statusu Harabin.

A na záver dodáva: „Čaputovú právne bez najmenších pochybností uisťujem, že prezidentská imunita ju neuchráni za účasť na spáchaní zločinov proti ľudskosti, za medicínske experimenty, prevádzané bez dobrovoľného súhlasu dotknutých subjektov, našich občanoch.“



Mesík: V krajinách s vysokým počtom zaočkovaných umiera viac ľudí ako v štátoch s nízkou vakcináciou
COVID-19 je pandémia, ktorá stála na celom svete život už približne 3,5 milióna ľudí. Koľko z nich však mohlo žiť, keby sa liečili Ivermectinom, ktorého veľkým propagátorom je aj Juraj Mesík? Otázka, na ktorú je teraz asi nemožné odpovedať, no... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik