Matovič môže odísť z vôle ľudu z vlády kedykoľvek aj sám, upozorňuje primár Kulkovský
09 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Takýto scenár po neodsúhlasení referendovej otázky ústavným súdom zrejme na Slovensku neočakával nikto. Väčšina koalície obávala sa referenda sprvu obávala. Teraz je situácia úplne iná. Referendum by teraz už vraj chcel aj Igor Matovič.


Šokujúce na celom je, že šéf OĽaNO teraz kritizuje prezidentku za to, že sa s referendovou otázkou obrátila na ústavný súd. Hlavou nad tým v statuse krúti i lekár a primár považskobystrickej nemocnice Milan Kulkovský. Svoju úlohu podľa neho nezvládol ani petičný výbor.
Občania v anketách dali Matovičovi opakovane červenú

„Ak Matovič teraz pokrytecky, zbabelo a na hulváta kritizuje prezidentku za to, že ako jedna z mála politikov dodržuje ústavu a zákony, mal by sa zachovať ako chlap. Ako hovorí, rešpektovať vôľu ľudu,“ konštatuje Kulkovský. Podľa neho na odchod vlády a najmä Matoviča nepotrebuje petíciu ani referendum.

„Občania mu v anketách už opakovane dali červenú. Odísť môže z vôle ľudu kedykoľvek aj sám,“ upozorňuje Matoviča lekár. Ďalej tvrdí, že petičný výbor nezvládol prípravu referenda, pretože zle formuloval otázku a dopredu ho tak odsúdil na neúspech. „Môžeme teraz polemizovať o tom, či boli takí neschopní úmyselne alebo od prirodzenia,“ píše Kulkovský.



„Niektorých politikov, ktorí teraz skáču ako besné blchy v medveďom kožuchu, pravdepodobne frustruje to, že ich niekto o niekoľko tried prevyšuje nielen inteligenciou, morálnym kreditom, ale aj politickým umom. V prípade pána M to je očividné nielen vo vzťahu k prezidentke, ale aj jeho vlastnému ministrovi zdravotníctva, ktorý patrí, na rozdiel od neho, medzi najdôveryhodnejších politikov,“ kopol si lekár do Matoviča, ktorý sa pustil kritizovať už aj Vladimíra Lengvarského.

„Odmietanie finančnej podpory kampane o výhodách očkovanie považujem v podaní človeka, ktorý sa preslávil bezhlavým rozhadzovaním peňazí, za gesto chrapúňa,“ končí poriadne ostro primár Milan Kulkovský svoj status.

Michelko: Megafarizej Matovič vycítil nevôľu voličov, Fica má za brata, ale môže dokázať či to, čo hovorí myslí vážne
Rozhodnutie Ústavného súdu SR (ÚS SR) o referende k predčasným parlamentným voľbám opäť rozdelilo spoločnosť. Podľa Michelka sa rozhodnutím iba potvrdili signály a predpoklady o tom, ako dopadne. Zároveň poukazuje na obrovské farizejstvo Matoviča,... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová