Z tejto republiky spravili pomaly väznicu. A nikto za nič nezodpovedá, hovorí sklamaný muž (VIDEO)
08 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Po rozhodnutí sudcov Ústavného súdu už neodvolateľní predstavitelia nášho „demokratického režimu“ sa rozhodli, že ľudia z prihraničných oblastí, kde sú hraničné prechody „málo využívané“, sa už do susednej krajiny nedostanú. To, čo tým spôsobili vystihuje video, ktoré je zverejnené na facebookovom profile Trúba N.


Ľudia v pohraničí sa zhodujú v jednom. To, čo spravila naša vláda je teror. A súhlasí s tým aj starší muž, ktorý na facebookovom profile Trúba N zverejnil video, v ktorom prezradil to, čo mu obmedzenia na hraniciach spôsobili. Vláda, ktorá si zvykla dávať príkazy bez uvedomenia si dopadov na občanov, by sa nad tým mohla aspoň zamyslieť.
Načo sa potom ľudia dali očkovať, načo majú europasy keď im zavrú hranicu?

„Dennodenne vozím minibusom ľudí do roboty aj z roboty, ale takýto organizovaný neporiadok tu ešte nebol,“ hovorí muž a priznáva, že sa dal aj zaočkovať. „Mám deti v cudzine, dcéra je v Prahe a syn v Nemecku. Keď sa mi tam narodil vnuk ani tam nemôžem za ním ísť aj keď som sa dal zaočkovať. Zavrú mi hranicu. Čo sme v nejakom lágri?“ pýta sa sklamaný starší muž a dodáva: „Z tejto republiky spravili pomaly väznicu. A nikto za nič nezodpovedá. Nikto zodpovedný sa nepostaví k ničomu, nikto zodpovedný sem nepríde a povie, že on to nariadil pre to a pre to. Nie, keď idete za zodpovedným, tak ten povie, že on nie, to ten druhý, idete za ním a on vám povie to isté a pošle vás za tretím. A nikto nič,“ hnevá sa muž vo videu.



„Je tu neporiadok. Policajti sem síce prídu, lenže sú to chudáci, ktorí iba vykonávajú rozkazy nadriadených, ale tí z vrchu vlády, ktorí to nariadili, tí sem neprídu. Načo sa potom tí ľudia dali očkovať, načo majú europasy keď im zavrú hranicu. To je k ničomu,“ končí svoje video sklamaný muž.

Slovensko opäť povstáva. Videá zo situácií na slovenských hraniciach sú toho dôkazom (VIDEO)
To, čo sa deje na niektorých našich „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch je hotová katastrofa. Šialenstvo tejto vlády donútiť nezaočkovaných ľudí dať si do seba vstreknúť vakcínu, ktorú odmietajú, je až neuveriteľné a opäť ukázalo, že táto... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik