Ako si Matovič nasr..l do úst a úplne bez hanby. Asi sme všetci stratili pamäť, vrátane googlu...
03 | 07 | 2021 I Ivan Brožík

Vybojovať si krásnymi heslami a frázami cestu do parlamentu a k premiérskym oprávneniam je jedna vec. Druhá vec je, ako sa správam, keď moc získam. A že som ešte pred rokom hovoril niečo iné? Čo bolo, bolo, terazky som minister pre všetko - Matovič!


Nestáva sa často, aby Hlavný denník citoval status na sociálnej sieti, v ktorom nie je ani písmeno textu. V prípade jedného zo statusov Tomáša Druckera to však urobíme.

Reprofoto zdroj FB (@Tomáš Drucker)


Prekvapilo? Od Matoviča vôbec nie!

Je to iba jeden zo zdrojov, ktorý tvrdí, že Matovič si dal predĺžiť prítomnosť ochranky okolo seba. Môžeme sa odvolať na ďalšie dôveryhodné zdroje, ale bola by to strata času.
Hovorí sa tomu "nasr..ť si do huby"

„Fico z hrušky dole. Robert Fico dnešnou polnocou stratil nárok na bezdôvodne prideľovanú ochranku. Zbytočné mrhanie státisícov a bezbrehý papalášizmus skončil." Citovali Igora Matoviča v posledný marcový deň webnoviny.sk.



Reorofoto FB (@Igor Matovič)

 
Silák z tribúny, inak slaboch

"A tak zneužíva svojich neprávom pridelených ochrankárov na vytváranie sebaklamu, že ešte niečo na Slovensku znamená a znamenať bude ... alebo má naozaj panický strach, že mu niekto na ulici miesto krivého pohľadu uštedrí aj nejaký pľuvanec pod nohy. Hrdina. Jeho ľudia sa Jánovi Kuciakovi smiali, keď sa mu vyhrážal Kočner, ale on si naloží do gatí aj keď sa mu nikto ničím nevyhráža. Hrdina!" napísal cca pred dvomi rokmi na tému ochranka a Fico Igor Matovič.
A čo taká Remišová? Čo teraz vyhlási?

Aj tá sa vždy ponáhľala poslúžiť aktuálne mocným. napríklad aj takýmto výrokom, ktorý uverejnil web TA3.com:

„Oceňujem rozhodnutie ministra vnútra Mikulca zrušiť štátnu ochranku poslancovi Ficovi. Mal ju nepretržite od roku 2006, keď sa stal prvýkrát predsedom vlády. Posledné dva roky mal predseda Smeru ochranku aj napriek tomu, že už na ňu zo zákona nemal nárok," napísala v marci 2020 Remišová.

"Ak by Robert Fico chcel mať ochranku aj naďalej, Remišová mu odporúča zaplatiť si súkromnú bezpečnostnú službu. „Odhadom stojí porovnateľná ochrana osôb asi 200-tisíc eur ročne. Zo štátneho rozpočtu teraz potrebujeme zaplatiť oveľa dôležitejšie výdavky, ako sú maniere pána expremiéra," dodala Remišová pre ta3.com.

Vláda zmeny v praktickej názorovej ukážke!

(Medzititulky red. HD.)

Minister financií Matovič bude mať ochranku aj ďalší mesiac
Šéf rezortu financií Igor Matovič (OĽANO) bude mať ochranku aj ďalší mesiac. Matovič síce nepožiadal o predĺženie zaisťovania osobnej bezpečnosti o ďalších 90 dní súčasného predsedu vlády SR Eduarda Hegera, ale dočasnú ochranu mu na jeden mesiac... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | tasr