Belousovová: Ľudia budú štátom trestaní vysokými daňami za to, že mu neboli na ťarchu!
31 | 05 | 2021 I Jozef Uhlarik

A opäť ide do útoku. Expolitička Anna Belousovová ministrovi financií Igorovi Matovičovi neodpustí nič. To, čo plánuje mu teraz vykričala v statuse na plné ústa. Šéf OĽaNO je podľa nej jednoducho sociálny sadista.


Nech robí čo robí, všetko je zle. Igor Matovič bol kritizovaný za jeho kroky ako premiér a kritizovaný je i teraz, ako minister financií. Kritiku na svoju hlavu si opäť môže prečítať v statuse predsedníčky strany Národ a Spravodlivosť Anny Belousovovej, ktorá my vyčíta nielen snahu zvýšiť daň z nehnuteľnosti, ale aj navýšenie štátneho rozpočtu.
Matovič je jediný bezdomovec vo vláde, ktorý oficiálne nevlastní žiadnu nehnuteľnosť

„Sociálny sadizmus pokračuje,“ začína poriadne zostra expolitička a dodáva: „Pamätáte si, ako minister financií Heger nedávno dementoval články o pripravovanom drastickom zvýšení dane z nehnuteľností a označil ich za hoax? Tuším to bolo aj na stránke Polície SR. Stáva sa pravidlom, že hoaxy sa stanú pravdou.“ Ministerstvo financií podľa Belousovovej ďalej pracuje nad zmenami daní z nehnuteľností a nič dobré sa od toho čakať nedá. „Už aj kvôli tomu, že ministrom financií je teraz Matovič - jediný bezdomovec vo vláde, ktorý oficiálne nevlastní žiadnu nehnuteľnosť. Ako sa vyjadril, keďže sám nechcel rozhodovať o svojom majetku, prepísal ho na svoju manželku. A tento človek bude teraz rozhodovať o tom, koľko násobne väčšie dane z nehnuteľností budeme platiť za svoje bývanie - byty a domy,“ hnevá sa na nového financmajstra bývalá šéfka národniarov, ktorému sa takto poskladáme na nereálne navýšené výdavky v rozpočte.



„Teda de facto na jeho volebnú kampaň v určitej časti populácie. Takže suma sumárum: „Niekto“ kto sa nesnažil bude štátom odmenený a ostatní, ktorí sa nalopotili, aby získali vlastné bývanie, budú štátom potrestaní poriadne zvýšenými daňami z nehnuteľností. To sme sa teda dožili!“ chytá sa za hlavu expolitička, podľa ktorej budú ľudia štátom trestaní vysokými daňami za to, že mu neboli na ťarchu! „Asi tých skutočných bezdomovcov bude na Slovensku po tejto „reforme“ pribúdať geometrickým radom. Môžu sa potom nasťahovať k Pavlinke. Nehnuteľnosti má vraj pol Trnavy a s ubytovaním bezdomovcov má už skúsenosti,“ uzatvára svoj status Anna Belousovová.

Belousovová: Pre Slovensko by bolo najlepšie, keby len chodili do práce a nič nechytali a nerobili
Súčasná koalícia vôbec nemusí chodiť ďaleko na to, aby v očiach opozície niečo pokazila. Anna Belousovová, predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť, jej už nie raz vyčítala mnohé jej lapsusy či prešľapy a konkrétna vo svojej kritike je aj... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik