Putin: Rusko vyrazí zuby všetkým, ktorí budú chcieť z neho odhryznúť
21 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová

Ruský prezident Vladimir Putin počas stretnutia s vládnymi úradníkmi vyhlásil, že mnohí sa chcú Ruska zmocniť. Nepriatelia Ruska podľa neho snívajú o častiach rozsiahleho územia. Také snahy západu zažíva Rusko podľa šéfa Kremľu, už stáročia. Putin varoval každého. Rusko vyrazí zuby všetkým, ktorí budú chcieť z neho odhryznúť.



Zárukou má byť rozvoj armády

,,Vždy to bolo rovnaké. Keď Rusko zosilnelo, našli si zámienky, ktoré bránili jeho rozvoju,“ uviedol Putin. Dodal, že kritici Ruska sú presvedčení o neférovosti. Nesúhlasia s tým, aby obrovské prírodné bohatstvo na území Ruska patrilo len Rusku." Vyjadrenie Putina prináša portál Trend
Vzťahy medzi Ruskom a Západom sú na historickom minime

Podľa portálu Trend to má súvis s anexiou Krymského polostrova v roku 2014. Aj s obvineniami, ktoré sa týkajú volieb v USA. Rusko malo do nich zasahovať. Aj s počítačovými útokmi s ktorými spájajú hackerov z Ruska.

Neuveriteľný príbeh: Prevádzkovateľ MOM sa sťažuje na pokles pacientov. Prichádza o veľké peniaze!
Život píše skutočné rozličné príbehy, ktoré by človeku zrejme nikdy nezišli na um. Jeden taký sa stal aj zdravotnej sestre, ktorá ho opísala na facebookovom profile Nekŕmte nás odpadom. Čítať ďalej
20 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Západ potláča Rusko



Západ uvalil na Moskvu sankcie. Podľa Putina je to z dôvodu, že vníma Rusko ako mocného rivala. Potláča Rusko, ale nie je to podľa neho nič nové. Len pokračuje v histórii. "Každý sa bojí našej rozľahlosti," citoval Putin cára Alexandra III. "Rusko je pre niektorých stále príliš veľké,“  píše portál Trend.
Kremeľ urobil z modernizácie ozbrojených síl najvyššiu prioritu

Rusko má v súčasnosti podľa Putina najmodernejšie strategické jadrové sily. Zmenili vojenské priority. Zmodernizovali svoj arzenál. Na obranu minie Rusko ekvivalent 42 miliárd dolárov. Americký Pentagón 700 miliárd dolárov. "Podarilo sa nám podporiť naše ozbrojené sily bez militarizácie štátneho rozpočtu a budeme v tom pokračovať,“ hovorí Putin. Vyjadrenie prináša portál Trend.

Absolútny škandál: Šéf SIS Aláč zasahuje do trestného konania. Asistovalo mu pri tom celé vedenie štátu
20 | 05 | 2021 | Aneta Leitmanová