Matovičova sestra Belicová: Zlodejov a politikov sa drahota a prázdno v peňaženke týkať nebude
19 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko muselo a stále musí riešiť veľa problémov, no jeden naozaj patrí na okraj. LGBT komunita síce opäť chcela pripomenúť svoje problémy, lenže určite na to teraz nie je vhodný čas. Myslí si to aj sestra ministra financií Zuzana Belicová.


Slovenskí podnikatelia a živnostníci krvácajú, ľudia mali obmedzené príjmy a do toho plán Igora Matoviča na zdvíhanie daní. Kto chce teraz riešiť LGBT komunitu? Zuzana Belicová v statuse skritizovala nielen bratove plány, ale aj počínania „dúhových“ aktivistov.
Za odmenu za útrapy rodín a krach mnohých živnostníkov a firiem idú zvyšovať dane

„To k čomu je dobré provokovať s dúhovými vlajkami a následne ich na oplátku podpaľovať? Naozaj nemáme vážnejšie problémy a starosti, milí Slováci a Slovenky, než si navzájom robiť zle?" Pýta sa Belicová.

A vzápätí kladie ďalšie otázky. „Až tak je nám tu všetkým v korona kríze dobre, že politici, keď to vidia, tak nám tu chcú od dobroty za odmenu za útrapy rodín a krach mnohých živnostníkov a firiem zvyšovať dane? Nie je toto väčší problém než trápne dúhové provokácie a nenávistné odpovede na ne?“ pýta sa ďalej sestra Igora Matoviča mysliac aj na svojho brata, financmajstra.



„Máme oveľa väčšie problémy. Po zvýšení daní a následnom zdražení úplne všetkého nebudeme mať mnohí ani na zaplatenie nájmu a základné potraviny. Či dúhoví, či jednofarební. Všetci na komplet. Jedine, že by ste kradli alebo mali poslanecký či ministerský plat. Zlodejov a politikov sa drahota a prázdno v peňaženke netýka ani týkať nebude,“ končí ďalšou kritikou do radov politikov Zuzana Belicová.

Matovičova sestra Belicová: Tu nejde o to, o čom by malo byť referendum, ale o podstatu jeho existencie
Kroky, ktoré spravila prezidentka Zuzana Čaputová po spočítaní všetkých hlasov za vyhlásenie referenda, rozhnevali aj Zuzanu Belicovú, sestru Igora Matoviča. Od poslancov OĽaNO teraz očakáva, že budú brániť práva občanov a tiež demokraciu ako... Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik