Blaha: "Americkým agentom nezáleží na životoch, ale len na biznise pre západné farmafirmy"
17 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Nebol by to „báťuška“ Ľuboš Blaha keby sa vo svojom statuse nezameral na obranu Ruska, kritike zlej Ameriky a ešte horšej slovenskej vlády. Tá to ostatne teraz schytala aj za pomer mŕtvych vzhľadom k exotickej komunistickej  Kube.


Ľuboš Blaha je jedným z najväčších kritikov slovenskej vlády. V najnovšom statuse má ale oveľa širší záber. Nekritizuje totiž len ju a Matoviča, ale aj USA, Izrael či riaditeľku ŠÚKL Baťovú, ktorá úspešne „odsabotovala“ nielen liek Ivermectin a kubánsky Heberprot, ale aj vakcínu Sputnik.
Izraelcom kryjú Američania chrbát pri ich vraždení Palestínčanov

Blaha sa netají tým, že vždy miloval Kubu a vždy pozoroval s veľkou bolesťou, čo Spojené štáty americké páchajú na tomto malom statočnom národe. „Desiatky rokov ich dusia ekonomickou blokádou, ktorú odmieta celý svet. O mesiac sa bude v OSN - tak každý rok - rozhodovať o rezolúcii, ktorá vyzýva k ukončeniu amerického embarga. Celý svet je proti USA,“ píše v úvode Ľuboš Blaha a dodáva, že jediný štát, ktorý ostal po boku Američanov, sú Izraelci, ktorým zasa Američania kryjú chrbát pri vraždení Palestínčanov. „To je ako keď sa dva mafiánske gangy dohodnú, že si budú vzájomne odpúšťať zločiny, ktoré páchajú vo svojom rajóne. Zvykne sa tomu tiež hovoriť - os zla.“ Podľa podpredsedu Smeru-SD Američania nielenže kompletne Kubu odstrihli a chcú ju vyhladovať, oni dokonca zastavili aj dovoz liekov a medicíny - čo je v čase Covidu doslova zločin proti ľudskosti.

Blaha: "Korčok útočí ako grobian so slovníkom pohoniča, bude to riešiť polícia!"
13 | 05 | 2021 | Diana Zaťková


„Kubánci sú neuveriteľne hrdý a sebavedomý národ. A majú jeden z najlepších zdravotných systémov na svete. Vykašľali sa na Američanov a vynašli vlastnú vakcínu a vlastné lieky na Covid. Vďaka tomu dnes majú iba 804 obetí pandémie,“ konštatuje Blaha a pripomína, že u nás zomrelo vyše 12 tisíc ľudí, a to máme o polovicu menej obyvateľov ako Kuba. „Lebo šialený Matovič musel povinne testovať, vláda sabotovala iverkmektín a zbabrali ešte aj nákup Sputniku,“ hnevá sa na našich vládnych predstaviteľov Blaha, ktorý je vraj veľmi zvedavý, ako bude reagovať slávna Baťová zo ŠÚKL na žiadosť Ruska o ospravedlnenie za jej nepodložené a absurdné osočovanie ruskej vakcíny.

Blaha odkazuje do Ameriky: Matoviča si tam nechajte, my ho u nás nechceme
Minister financií Igor Matovič sa rozhodol letieť do Ameriky riešiť problémy a možno i budúcnosť, košického oceliarskeho gigantu US Steel. Po skúsenostiach s vakcínou Sputnik sa mnohí obávajú jeho výkonu v USA. Patrí medzi nich aj podpredseda Smeru... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Musíme hovoriť o amerických zločinoch proti ľudskosti a stáť na strane slabších

Ťažké srdce má Blaha na Baťovú aj pre niečo iné. „Zablokovala nielen Sputnik, ale svojho času aj kubánsky liek Heberprot, ktorý lieči ľudí s diabetickou nohou. Kvôli tomu zomierali nevinní ľudia - pretože americkým agentom nezáleží na životoch, ale len na geopolitike a biznise pre západné farmafirmy,“ dodáva vo svojom statuse a vzápätí opäť obracia svoju pozornosť iným smerom. To isté vraj platí pre tie naše slávne liberálne mimovládky. „Predstavte si, že by takto na desiatky rokov zablokovali Rusi Ukrajinu, a že by ich odrezali od plynu, od jedla, od liekov, od všetkého. Médiá a mimovládky by tu vrieskali po Putinovi od rána do večera. Kopú do Rusov ešte aj za to, že nám chceli pomôcť so Sputnikom,“ hnevá sa báťuška Blaha.



„Ale Američanom či Izraelčanom odpustia všetko, aj keby vyhladili celé národy,“ pokračuje v kritike podpredseda Smeru-SD, ktorý vyzýva vládu, aby sa prestala správať ako Bidenova eseročka. „Kuba trpí kvôli americkému embargu a potrebuje našu solidaritu. Musíme hovoriť o amerických zločinoch proti ľudskosti, musíme stáť na strane slabších. Slováci stoja za kubánskym národom a odmietajú krutú americkú blokádu. Hasta siempre! (Až navždy – pozn. red.),“ končí svoj status Ľuboš Blaha.

Blaha: Zastavme, preboha, tú bandu primitívov, kým celkom nezničia naše krásne Slovensko (VIDEO)
Udalosti z posledných dní poriadne pohli žlčou aj poslanca Ľuboša Blahu. Ako na sociálnej sieti priznal, kým on bojoval v parlamente s koaličnými „pročkami“, zatiaľ koalícia „kopala“ do socializmu. Čítať ďalej
06 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik