Blaha: Slovenskú „krvavú Máriu“ Kolíkovú oslavujú slniečkari ako šampiónku ľudských práv
15 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Piatkové zasadnutie parlamentu, ktorého sa zúčastnila aj ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, bolo naozaj „rušné“. Miestami sa zvrhlo na boj dobra a zla. Zlá bola práve Kolíková. Prirodzene, kopnúť si do nej v statuse neodpustil ani podpredseda Smer-SD Ľuboš Blaha.


Mária Kolíková bola počas parlamentnej rozpravy o kolúznej väzbe za zlú. Tvrdí totiž, že novela Trestného poriadku, ktorá má upraviť trvanie väzby, môže mariť vyšetrovanie. Navyše nie je odkonzultovaná s orgánmi činnými v trestnom konaní a chýbajú v nej prechodné ustanovenia. Nebol by to však Ľuboš Blaha, aby svoj status na sociálnej sieti nezameral práve na nenávidenú ministerku a kritiku jej osoby.
Kde sú mimovládky, čo sa starali o Navaľného jedálniček?

„Prosím vás, kde sú všetky tie ľudskoprávne mimovládky, ktoré išli puknúť od zlosti, že Navaľnyj nemá vo väzení prístup k vysokorýchlostnému internetu? V našich väzbách umiera viac ľudí ako v Guantáname. Ale to nevadí, však čo tam po hrdinoch ako bol Milan Lučanský, keď môžeme bojovať za jedálniček nejakého amerického agenta v Rusku,“ píše Blaha.
Keby tak slovenská Bloody Mary vyčíňala v Rusku

„Včera to Kolíková dostala v parlamente naložené od vlastného koaličného partnera Kollára. Koľko Milanov Lučanských ešte musí umrieť, aby sa konečne spamätala? Desať, dvadsať, päťdesiat? My ideme niečo vyčítať Rusku? Nie tam, ale tu na Slovensku štát držal vo väzbe jedného obhajcu takmer dva roky v rozpore so zákonom. Nevinný chlap prišiel o dva roky života - 20 mesiacov mučený ako na samotke,“ šije Blaha do ministerky.

Dodáva, že pri nej sú slniečkarske mimovládky ticho a ešte ju aj glorifikujú „Kolíkovú ako šampiónku ľudských práv. Keby takto slovenská ´Bloody Mary´ vyvádzala v Rusku, robili by z nej totalitnú príšeru,“ píše podpredseda Smeru-SD.

Blaha: Prezidentka Zuzana Čaputová sa do našich dejín navždy zapíše ako zradca národa
Prezidentka Zuzana Čaputová už oznámila, že počet ľudí podpísaných pod žiadosťou o vyhlásenie referenda je dostatočný, ale ona sa chce ešte obrátiť na Ústavný súd. A práve toto zarezonovalo najviac u opozície, ktorá zber podpisov organizovala.... Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Kolíková má charizmu bacharky z Mauthausenu

Podľa Blahu tu na Slovensku môžeme nechať zomierať vo väzbe nevinných ľudí. Tu môžeme mučiť, protiprávne väzniť, odopierať listy od dcérky. Tu môžeme všetko, pretože rezort spravodlivosti vedie bezcitná podvodníčka s charizmou bacharky z Mauthausenu, ktorá cez svoje rodinné firmy vyciciava štát.

„Ale liberálne médiá sa tvária, že to je nová bohyňa ľudských práv,“ konštatuje Blaha, ktorý sa vzápätí chvíľu venuje aj bieloruskej opozícii či Izraelu a jeho vojne s Palestínčanmi. „Za posledných 20 hodín povraždili v Palestíne viac ľudí, než rakety Hamasu za posledných 20 rokov, ale my sa tu tvárime, že to je len taký vyrovnaný priateľský zápas a nie bohapustá masakra Palestínčanov. Ľudskoprávne mimovládky nekričia, že Izrael osídľuje palestínske územia, nekričia, že vyháňajú palestínske rodiny z ich vlastných domovov, nekričia, že sa tam dejú etnické čistky, nevolajú po ukončení apartheidu. Nie, Izrael môže všetko,“ kritizuje podpredseda Smeru situáciu okolo palestínsko-izraelského konfliktu.

Ak ide o Kolíkovú, liberálne médiá sú ticho ako macko Uško hodinu po večerníčku, píše Blaha
"Všimnite si to ticho liberálnych médií. V parlamente práve Smer odvoláva ich milovanú ministerku Kotlíkovú. A oni nič. Tíško, tichučko ako Macko Uško hodinu po Večerníčku." Citát Ľuboš Blaha Čítať ďalej
10 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

Američania môžu vraždiť, Izraelčania môžu vraždiť, Saudi môžu vraždiť...

Blahova kritika v statuse má však oveľa širší rozmer. „Ale keď náhodou v Rusku Navaľnému nedonesú na obed vyprážané kura, tak zburcujeme do ulíc všetky slniečka sveta, aby si zahulákali, aký zlý je Putin. Takto to dnes vo svete funguje. Práva vo väzení majú len americkí agenti. Ak si generál Lučanský, zaslúžiš si Guantánamo. A ak náhodou povieš, že na Slovensku nechceš mať ucelené moslimské komunity, tak z teba robia fašistu. Ale pozor, keď Izrael vraždí desiatky arabských detí denne, tak je to ľudskoprávny karneval a sebaobrana,“ konštatuje podpredseda Smeru-SD.



Blaha nenávidenej Amerike nezostáva nič dlžný. Spomenie aj ďalších, ktorých rád rozhodne nemá. „Američania môžu vraždiť. Izraelčania môžu vraždiť. Saudi môžu vraždiť. A ešte aj americká vláda na Slovensku môže väzby premeniť na mučiarne. Ale keď si ruský prezident, tak nemôžeš ani len presúvať armádu po vlastnom území. A, božechráň, aby Rusi Navaľnému nedopriali 5G sieť. To sú zločiny proti ľudskosti!“ píše ironicky Blaha.

A na záver dodáva: „Už chápete, prečo ľudskoprávne mimovládky a liberálne médiá nikto neberie vážne? Nič falošnejšie totiž na svete neexistuje. A ľudia už majú toho falošného liberalizmu akurát tak plné zuby.“

Kolíková je hlavou chobotnice, rodinného podniku, ktorý vyciciava štátne peniaze, tvrdí Blaha (VIDEO)
V parlamente to včera opäť žilo. Poslanci mali na programe odvolávanie ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej. Medzi odporcov jej zotrvania vo funkcii patril aj Ľuboš Blaha, ktorý svoje vystúpenie zverejnil aj na sociálnej sieti. Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik