Škandál: Európsky súd pre ľudské práva je vraj plný sudcov zo Sorosových neziskoviek!
10 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Toto určite nikto nečakal. Podľa šokujúcich výsledkov štúdie parlamentného zhromaždenia Rady Európy je Európsky súd pre ľudské práva doslova zahltený sudcami, ktorí sú spájaní s neziskovými organizáciami riadenými Georgeom Sorosom.


Práve v dôsledku tohto šokujúceho zistenia začalo parlamentné zhromaždenie Rady Európy vyšetrovanie väzieb sudcov Európskeho súdu pre ľudské práva a tiež niektorých agresívnych neziskoviek. Ako uvádza portál infokuryr.cz ide o obrovský konflikt záujmov.
Sorosova Nadácia otvorenej spoločnosti dodala hneď dvanásť sudcov

Šokujúca štúdia uvádza, že v rokoch 2009 - 2019 bolo zo sto trvalých sudcov až 22 priamo bývalých zamestnancov alebo spolupracovníkov politických neziskoviek presadzujúcich agresívne ľavicovú agendu. Zarážajúce na celom zistení je, že títo sudcovia v uvedenom období rozhodovali v 88 prípadoch, v ktorých sa na súd obrátili práve tieto neziskovky. Najaktívnejšia z nich bola nadácia otvorenej spoločnosti, ktorú riadi a financuje G. Soros. Z jej radov pochádza až 12 sudcov - aktivistov. Helsinský výbor dodal sedem sudcov a Amnesty International dvoch.

Iza Bela: Toto vám mainstreamové média na Slovensku nepovedia, ale taký je Soros (VIDEO)
Meno amerického miliardára Georga Sorosa s obľubou používa najmä šéf Smeru-SD Robert Fico. Pred pár dňami poukázal na to, aký v skutočnosti tento človek je. Video, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Iza Bela, jeho slová len... Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Prirodzene, sudcovia - aktivisti robili všetko pre to, aby si svojou judášsku mzdu zaslúžiť. Napríklad András Sajó, zakladateľ Stredoeurópskej univerzity v Budapešti, v roku 2009 rozhodol o zákaze kresťanských krížov v talianskych školách. Podnet súdu vtedy podal istý „rodič“, tiež aktivista neziskovky.

Ďalším zo sudcov, ktorí rozhodli v prospech svojich, je Yonka Grozev. V roku 2015 zastupoval skupinu Pussy Riot a v tom istom roku sa stal sudcom Európskeho súdu pre ľudské práva! A čuduj sa svete, nikomu to neprekážalo! Aj pre tieto zistenia má Európsky súd pre ľudské práva veľmi malú prestíž. Je jasné, že je v podstate len nástrojom globalizácie, likvidácie bielych európskych národov, píše na záver portál infokuryr.cz.

Blaha: George Soros je predátorské monštrum, ktorý nakradol a podvodmi získal obrovské milióny (VIDEO)
Kúpa denníka SME spoločnosťou amerického multimilionára Georgea Sorosa pohla žlčou najmä politikom v strane Smer-SD. Tí mu dokonca venovali značnú časť ich tlačovej besedy. Veľmi aktívny v nej bol aj Ľuboš Blaha, ktorý si svoju reč umiestnil aj na... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik