Ondrej Štefik odkryl zaujímavé pozadie vzťahu Šeliga – Žitňanská. Teda ak je toto pravda...
06 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Porušenie zákazu vychádzania poslancami Šeligom, Žitňanskou a bratislavským županom Drobom neuniklo pozornosti blogerovi Ondrejovi Štefikovi. V statuse na sociálnej sieti nenechal nitky suchej najmä na podpredsedovi parlamentu Jurajovi Šeligovi.


Porušenie vládnych nariadení Janou Žitňanskou a Jurajom Šeligom zo strany Za ľudí spolu s bratislavským županon Jurajom Drobom z SaS veľa Slovákov nenechalo chladnými. V statuse na to zareagoval aj bloger Ondrej Štefik, ktorý si „podal“ najmä podpredsedu parlamentu, ale čo-to sa ušlo aj jeho kolegyni Žitňanskej.
Oni nemajú existenčné problémy, ale dovolia si moralizovať nad druhými

„Vôbec by mi nevadilo, že sa Šeliga ožieral so svojou frajerkou, ktorá by mu mohla byť mamkou, spoločne so županom Bratislavského kraja a v podniku projúesej novinára Hríba. Však ožierať sa dá aj slušne a aj protagonista Slušného Slovenska musí zresetovať hlavu, aj keď ju má arogantnú a namyslenú. Nebuďme puritáni! Treba brať ohľad, že staršia skúsená žena dáva zdutému chlapčiskovi zabrať,“ podáva zaujímavú informáciu Štefik.

Podľa neho tu však ide o iný rozmer. „Kým podnikatelia, živnostníci a bežní ľudia padajú na huby, tak slušní papaláši chľastajú v podniku, ktorí by mal byť zatvorený tak ako iné podniky na Slovensku. Šeligovi, frajerke, županovi ide honosný plat od štátu," píše nahnevaný bloger. Zdôrazňuje, že Hríb má zisky z krčmy, pretože konkurencia je zavretá.

„Kamoši z vlády a parlamentu zavreli. Oni teda nemajú existenčné problémy, ale dovolia si moralizovať tých druhých. Kvákajú o najstrašnejšej pandémií, o nosení rúšok, respirátoroch, o vakcínach. Však oni sú tí lepšoľudia! Oni sú tí, čo radi bagatelizujú smrteľné dopady celoplošných výterov a ekonomické národohospodárske dopady ich pandemických rozhodnutí. Prečo by sa teda sem-tam nemohli ožrať v krčme počas najstrašnejšej vojny od tej druhej svetovej?! Prečo by ich žúrka nemohla byť v rozpore s tým, čo hlásajú?“ pýta sa Ondrej Štefik.

Šeliga, Žitňanská, Droba v noci v klube aj napriek zákazu vychádzania. Navyše v podniku konšpirátora Hríba
Za ľudí si zjavne pomýlilo názov. Čo tak Nad ľudí? Sedieť v čase zákazu vychádzania v bare, ktorý mal byť zavretý. To si môžu dovoliť naozaj iba nadľudia. Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

Aroganťák Šeliga bude namiesto 5 400 eur brať 5100, paráda!

Mainstream je podľa neho vo vytržení, že aká politická zmena, že mladé ucho prijalo politickú a spoločenskú zodpovednosť! „Odišiel zo stoličky podpredsedu o pár metrov ďalej, na kreslo poslanca. Pre mejnstrím je ukážka vysokej miery morálky, etiky a osobnej sebareflexie to, že ten aroganťák Šeliga sa vzdá podpredsedníckej stoličky, ale zostane ďalej v parlamente. Namiesto 5 400€, bude brať 5 100€. Paráda!“ konštatuje Štefik.

Podľa blogera Šeliga nebude tak exponovaný a bude sa môcť lepšie zašívať v parlamentnom bufete či so svojou straníckou kolegynkou v kancelárii, na stole, v kresle, podlahe. „Láska je láska,“ dodáva akoby vedel, že Šeliga so Žitňanskou spolu niečo „láskyplné“ majú.


Spodina na dlažbe, kolegyňa ba koberci?

„Čo tam po spodine, ktorú položili na dlažbu, však aj kolegyňa sem tam skončí... dobre, dobre! Na dlažbe nie, v parlamente majú predsa príjemné koberce!“ pokračuje v narážkach Štefik a dodáva: „Samozrejme, nad bratislavským županom zo SaSky, straníckou frajerko-mamou, ako aj Hríbom drží strýček Sam ochrannú ruku. Tí sú v pohode. Prípadne Hríb zaplatí nejakú symbolickú pokutu, aby sa nepovedalo a župan si nasype popol na hlavu. Vybavené! Jo, a za stranícku frajerko-mamu zobral zodpovednosť jej amant. Čo tam po tom, že zdvíhala v parlamente ruku za 125-te predĺženie núdzového stavu! Otázka znie, že koľko ich ožieračiek nezachytila verejnosť?“ končí prazvláštny status Ondrej Štefik.

Boris Kollár si strieľa buď zo Šeligu, alebo z ľudí: Šeliga má vraj veľký politický potenciál
05 | 05 | 2021 | Aneta Leitmanová