Matovič sa opäť vyhráža. Tentoraz ministerstvu zdravotníctva „patričnými a nemilosrdnými následkami“!
30 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič prišiel o svojho obľúbenca a chránenca Mareka Krajčího, a tak si už dovoľuje kopať aj do rezortu zdravotníctva. Hoci už nie ako premiér, ale ako minister financií! Svedčia o tom aj jeho slová v statuse na sociálnej sieti.


Keď bol Marek Krajčí ministrom zdravotníctva a Igor Matovič premiérom všetko v rezorte zdravotníctva bolo super. Teraz, keď je tam nekompromisný a najmä svojprávny Vladimír Lengvarský, sú odrazu aj problémy. Matovič sa v statuse vyjadruje, že sa mu nepáči, že očkovať sa môžu aj mladí ľudia, ktorí dostanú prednosť pred starými.

„Verím, že Ministerstvo zdravotníctva nepripustí blamáž, aby ešte predtým, ako budú zaočkovaní starí ľudia a chronicky chorí, ktorí chcú byť zaočkovaní, bol zaočkovaný čo i len jeden zdravý 16-17 ročný tínedžer Pfizerom či Modernou. Bol by to znak úplného zlyhania zdravého rozumu, ministerstva a malo by patričné a nemilosrdné následky. Píšem radšej verejne, aby neboli zase nejaké trápne výhovorky,“ uvádza v statuse Matovič.

Nekonkretizuje však aké patričné a nemilosrdné následky by to mohlo mať. Je minimálne zvláštne, že sa vyhráža aj z pozície ministra financií. Žeby to bola odplata za to, že sa minister Lengvarský zastal v spore s Matovičom Zuzany Baťovej? Slová Richarda Sulíka o tom, že Igor Matovič je extrémne pomstychtivý sa zrejme začínajú napĺňať.

Neuveriteľné: Lengvarský sa postavil Matovičovi! „Baťová má moju dôveru,“ vyhlásil
S týmto zrejme expremiér a minister financií Igor Matovič nerátal. Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský dnes vyhlásil, že riaditeľka ŠÚKL má jeho dôveru. Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik