Mesík: Žatvou korupčno-plagiátorskej vlády je najväčší masaker Slovákov od druhej svetovej
26 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Bojovníkom za používanie Ivermectinu v počiatočnom štádiu Covid-19 je Juraj Mesík. Lekár a analytik globálnych rizík v statuse na sociálnej sieti kritizuje vládu za to, že namiesto účinného lieku, používala prípravok s minimálnymi výsledkami.



Ľudia a krátka pamäť

Remdesivir verzus Ivermectin. Alebo liek za ťažké tisíce verzus liek za pár drobných. Aj tak by sa dal nazvať súboj dvoch liekov, ktoré zvykol porovnávať Juraj Mesík. A kým ten prvý nemal takmer žiadne výsledky, po tom druhom zostali tisícky vyliečených ľudí.

„Ľudia ochotne zabúdajú - najmä ak sú obyčajní, solidárni, z ´rodiny´ a za ľudí. Takže malé pripomenutie,“ píše Mesík na úvod statusu, ktorý sa odporcom Ivermectinu rozhodne ľahko čítať nebude.
26. októbra 2020 sme mali 165 obetí Covidu, teraz ich je 11 531!

„Dnes je to práve šesť mesiacov, čo 26. 10. 2020 Matovičova prvá vláda uverejnila dokument Terapeutický manažment pacientov s COVID-19. V ňom prikázala ambulantným lekárom Covid neliečiť a po hospitalizácii do nich pumpovať Remdesivir po 2 100 eur,“ konštatuje Mesík.

A dodáva: „Už 19. 10. pritom prestížny British Medical Journal priniesiol výsledky WHO solidarity trial s jednoznačným názvom Covid-19: Remdesivir has little or no impact on survival, WHO trial shows, ktorý jednoznačne potvrdil výsledky práce Wanga et all. uverejnenej v The Lancet 29. apríla 2020, ktoré už vtedy jasne konštatovali, že Remdesivir Covid nelieči.“



„Autori Terapeutického manažmentu o týchto prácach nemohli nevedieť. Trúfam si tipovať, že tak úplne tupí nie sú ani karpatskí profesori. Žatvou korupčno-plagiátorskej vlády sa v uplynulých šiestich mesiacoch stal najväčší masaker obyvateľov Slovenska od druhej svetovej vojny: 26. októbra 2020 sme mali na Slovensku oficiálne 165 obetí Covidu, dnes, 26. 4. 2021, ich je oficiálne 11 531,“ uzatvára status Juraj Mesík.

Mesík: Operácia testovaním do zblbnutia sa podarila, vymierajú poslední pacienti
Na zaujímavú príčinu ubúdania pacientov v nemocniciach upozorňuje analytik Juraj Mesík. "Pacienti zomreli." Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Ivan Brožík