Fico v relácii RTVS vypenil: Šeligovi odkazuje, aby si urobil poriadky s Kolíkovou
26 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Hosťom diskusnej relácie RTVS O 5 minúť 12 bol expremiér a líder Smeru Robert Fico. Najnapínavejšou časťou relácie bol jej záver. Moderátor sa totiž Fica spýtal, či by sa dal zaočkovať vakcínou Sputnik. Kritikou nešetril ani na adresu podpredsedu NR SR Juraja Šeligu, informuje eReport.

„Keby ste mali na výber Sputnik, vybrali by ste si ho?“ Spýtal sa moderátor, čím zaťal do živého. „Pán redaktor, ja mám veľmi jednoduchú otázku na vašu odpoveď, pretože ja sa nechcem dať zaočkovať,” z nervozity si pomýlil odpoveď s otázkou šéf Smeru.

Tým mohol redaktor skončiť, avšak nestalo sa to. „Je to zodpovedné voči vašej rodine, napríklad?“ Vyprovokoval expremiéra nepríjemnou otázkou. „To je neuveriteľné toto! Čo vás je do toho, pán redaktor, či sa ja dám zaočkovať alebo nedám!? To nám teraz budete vnucovať, že Fico sa musí dať zaočkovať, lebo vy to tak chcete?” Neudržal sa Fico a povedal, čo si skutočne myslí.

Fico o dve hlavy prevyšuje všetkých tých liberálnych tajtrlíkov napravo, konštatuje Blaha
Smer-SD už útočil na rozličné médiá. Najznámejšie sú denníky N či SME. Tentokrát sa jeho podpredseda Ľuboš Blaha na sociálnej sieti vrhol na Pravdu. A nielen na ňu. Aj na politológa Jozefa Lenča, na ktorom nenechal nitku suchú. Čítať ďalej
26 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Čo vás je do toho, či sa ja dám zaočkovať, alebo nedám!? Ja mám svoju vlastnú hlavu, mám na to nejaký názor. A pritom rovnako opakujem: Želám každému, kto verí v očkovanie, aby mal možnosť prísť do očkovacieho strediska a tam si mal možnosť vybrať z vakcíny, pretože sú tu všelijaké informácie o očkovaní,” dodal.

Fico už pritom niekoľkokrát jasne vysvetlil svoj postoj k očkovaniu. „Prosím, netlačte ma do týchto vecí. Ja tu nie som nejaký panák, ktorý bude robiť to, čo si želáte vy alebo vládna koalícia. Vyprosujem si nejaké reakcie od Šeligu, že či ja sa mám dať zaočkovať alebo nemám. Ja mu takisto môžem niečo odkázať, nech si urobí poriadok s pani Kolíkovou vo svojej politickej strane,” poslal poslancovi Jurajovi Šeligovi trvdý odkaz na záver relácie.

Jeden "pozitívny" nás stojí aj 20-tisíc eur - Prečo by štát rušil tak lukratívny biznis?
Stále častejšie sa ozývajú hlasy kritizujúce experiment s celoplošným testovaním. Primátor Hlohovca - Miroslav Kollár nedávno upozornil, že v celom okresnom meste testovanie odhalilo presne jedného - (možno falošne) pozitívneho na ochorenie Covid... Čítať ďalej
25 | 04 | 2021 | René Skalný