K bezpečnostným otázkam sa už radšej nevyjadrujte a mlčte! Odkazuje Zábojník Remišovej
24 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Nad vzťahmi Slovenska s Ruskom sa opäť zatiahli mračná. Môže za to najmä vyhostenie troch ruských diplomatov za ich údajnú špionážnu činnosť. K tomuto aktu sa už vyjadrilo viacero politikov, vrátane vicepremiérky Veroniky Remišovej.


A práve jej adresoval bezpečnostný analytik niekoľko štipľavých poznámok za to, aký má na danú situáciu názor. „Ona nech sa už radšej nevyjadruje,“ odkázal šéfke strany Za ľudí Juraj Zábojník čím jej vlastne naznačil, že k tejto téme by mala radšej mlčať, informuje portál parlamentnelisty.sk.
K bezpečnostným otázkam a bezpečnostnej politike by sa vyjadrovať nemala

Čo vlastne povedala Remišová také, že jej káže Zábojník radšej mlčať? „Týmto krokom (vyhostením troch ruských diplomatov) vyjadrujeme nielen solidaritu ku krajine, ktorá je nám najbližšia, ale posielame jasný odkaz, že nebudeme tolerovať neprípustné aktivity na našom území,” uviedla Remišová vo štvrtok sa postavila do šíku tých, ktorí vyhostenie ruských diplomatov zo Slovenska považujú za podporu rovnakého kroku Česka. Vicepremiérka zároveň skonštatovala, že zákony musia platiť pre každého rovnako.

Veronika Remišová sa už „zasvätene“ vyjadrila k mnohým problémom, preto neprekvapuje ani to, že je „doma“ aj pri bezpečnostných otázkach. „Ja na mieste Veroniky Remišovej by som sa už k bezpečnostným otázkam a k bezpečnostnej politike nevyjadroval. Ale ak túži po vyjadreniach, lebo má poslednú možnosť byť vo vláde, tak nech sa páči, nech sa vyjadruje, ale škodí to Slovenskej republike. Ona ohrozuje bezpečnostné záujmy slovenského národa,” povedal pre portál parlamentnelisty.sk Juraj Zábojník.

Agóniu vlády by už "mal ukončiť niekto v bielom plášti a s ambulanciou" znie podľa Zábojníka hlas ľudu
“Ľudia sú už z toho doslova zhnusení. Slovensko neničí konanie blbcov, ale momentálna nečinnosť rozumných ľudí v tejto krajine,” vyhlásil pre ParlamentneListy.sk bezpečnostný analytik Juraj Zábojník. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Ivan Brožík