Blaha: "Každý, kto si neobnaží pliecko ako pani prezidentka a nenechá sa "napichať", je nepriateľ ľudu!"
24 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko v súčasnosti rieši viaceré udalosti, ktoré hýbu jej inak „pokojnými“ vodami. Vo viacerých je zainteresovaný aj Smer-SD a jeho podpredseda Ľuboš Blaha. A práve ten vo svojom statuse na sociálne sieti rozoberá niektoré z nich.


Stranu Smer-SD zaujala najmä kúpa denníka SME firmou Georgea Sorosa. Ľuboš Blaha sa však v statuse zmieňuje aj o očkovaní, ktorého je údajne práve jeho strana brzdou. Napriek všetkej „špine“, ktorá sa valí na stranu Roberta Fica sú z toho v Smere-SD pokojní, ba ako píše Ľuboš Blaha, dobre sa na tom bavia.
Hej, hej, sme prekážkou, pretože máme iný názor ako majú liberáli

„Ráno som si prešiel médiá a ako vždy, odvšadiaľ samá nenávisť a žlč. Nenávidia Smer, lebo hovoríme pravdu. A viete, čo ich vytáča najviac? Že my sa na nich výborne zabávame,“ priznáva hneď v úvod Ľuboš Blaha, ktorý sa však baví aj na to, že vraj slovenské ministerstvo zdravotníctva a veľký britský zdravotnícky systém má na sociálnych sieťach menší „výtlak“  ako on, „zlý Blaha“. Údajne je poslancom, ktorého meno sa nevyslovuje preto, lebo si vraj dovolil také strašné veci, ako kritizovať prezidenta Kiska či prezidentku Čaputovú. „Upáľte ma, kacíra!“ smeje sa podpredseda Smeru-SD.

„A dokonca som vraj, drzáň akýsi, napísal, že sa nedám zaočkovať, ale že nikoho nechcem odhovárať. No chápete - úplný extrémista. Každý, kto si neobnaží pliecko ako pani prezidentka a nenechá sa napichať pod transparentom „vakcína je úsmev“, je nepriateľ ľudu! Nadpis článku znie – „Prekážkou je Ľuboš Blaha“. Hej, hej, sme prekážkou, pretože máme iný názor ako majú liberáli. A čo sa robí s prekážkami - tie sa predsa odstraňujú,“ píše v statuse dobre sa baviaci Blaha.

Poďme vyhostiť my ich. V referende. V predčasných voľbách, agituje Ľuboš Blaha
Podpredseda Smeru-SD sa vo štvrtok pochválil, že ruskému veľvyslancovi napísal otvorený list, v ktorom sa mu za Slovensko ospravedlňoval. Teraz sa Ľuboš Blaha na sociálnej sieti chváli nielen odpoveďou od neho, ale aj tým, že jeho strany už... Čítať ďalej
24 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Oni skáču na pokyn Američanov a šíria nenávisť voči Rusku

„Voči „prekážkam“ a „bezpečnostným rizikám“ sa šíri nenávisť, dehumanizujú sa, likvidujú sa. Ako za starých čias v Tretej ríši, že áno. Takto funguje slovenský liberalizmus. Som dojatý,“ konštatuje so svojím povestným humorom podpredseda Smeru-SD, ktorý sa vzápätí vo svojom statuse púšťa „Sorosovskou cestou“, pretože denník SME patrí od štvrtka tomuto americkému miliardárovi. „No chápete - ak poviete pravdu, že denník SME kúpil neoliberálny americký oligarcha, ktorý stál za viacerými štátnymi prevratmi, tak to sa nesmie - zákonite ste konšpirátor. Lebo George Soros vlastne ani neexistuje a ak povieš, vyslovíš jeho meno, tak si automaticky extrémista,“ pridáva Blaha.

„A nebodaj nechceš vojnu s Ruskom ako Blaha? Chceš mať s Rusmi úplne normálne priateľské vzťahy ako s každým? Vážiš si, že nás oslobodili od fašistov? Odmietaš bezdôvodné vyhosťovanie diplomatov? Tak sa poklonkuješ! Takto si to vyhodnotili Sorosove médiá. Perfektné. Gratulujem,“ konštatuje po niekoľkých otázkach starý kamarát našich ruských bratov. „Ale keď oni skáču na pokyn Američanov a šíria nenávisť voči Rusku, tak to nie je poklonkovanie. To je slobodná demokratická analýza - ako jediní vyhostíme ruských diplomatov, ktorí nám nič neurobili, ale tvárme sa, že sme jediní, lebo to je výtrysk geniality,“ pridáva Blaha.


My ideme s plnou vervou vpred. Skutoční ľavičiari a vlastenci

„Najviac ich vytáča, že Slováci na nich kašľú. Napriek vyše tridsiatim rokom ich propagandy Slováci naďalej dôverujú Rusku, s úctou nazerajú na všetko, čo naše mamy a otcovia vybudovali za socializmu a vážia si národné a ľavicové hodnoty. Tak ako my. Sú nervózni, idú puknúť od zlosti... a medzitým my v Smere? My sme v perfektnej nálade. V našom vedení to na rozdiel od iných strán nie je len o politike a kolegialite. Je to o priateľstve,“ konštatuje podpredseda strany. „Áno, v minulosti sme robili aj chyby - ale tie chyby odišli. Sú preč. A my ideme s plnou vervou vpred. Skutoční ľavičiari a vlastenci. S úsmevom. A plní síl. Ako priatelia, ako bojovníci,“ dodáva priam s burcujúcim pokrikom Ľuboš Blaha. „Presne toto vidia liberálne médiá. A preto toľko vyplakávajú. Želám im veľa peniažkov od Sorosa, nech si nimi zapchajú svoje svedomie, ak vôbec nejaké majú. My budeme na rozdiel od nich ďalej hovoriť pravdu. Slovenskú pravdu,“ končí svoj status podpredseda Smeru-SD.

Blaha: Vláda aj prezidentka, začnite sa zaoberať problémami Slovákov, nie Američanov
Ruská neregistrovaná vakcína Sputnik je skutočne ak zbraň. Nie však geopolitickou, ako sa to snaží niekto nahovoriť, ale takou, ktorou voči sebe pália zástancovia Ruska proti jeho odporcom. Medzi tých prvých patrí aj večný kritik všetkého... Čítať ďalej
13 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik