Minister Naď vniesol do politiky veľa hystérie, nenávisti a zadubenosti, konštatuje Blaha
11 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Návšteva ministra obrany Jaroslava Naďa v televíznej debate „nakopla“ k reakcii poslanca Národnej rady Ľuboša Blahu, ktorý s názormi ministra vôbec nesúhlasil a vo svojom statuse mu aj vysvetli prečo.


Jaroslav Naď v televíznej relácii TA3 V politike obhajoval nielen nákup vojenskej techniky, ale aj presuny vojsk NATO cez naše územie smerom na Ukrajinu. Podľa poslanca za Smer-SD je hnutie OĽaNO už kompletne mimo reality. Už asi nechcú, aby ich ešte niekto volil.
V čase keď u nás zúri pandémia nepotrebujeme vyhodiť za radary 150 miliónov

A to nielen preto, že minister Naď doslova spieval ódy na NATO a zbrojenie. Ale aj za to, že uprostred pandémie schvaľuje nákup nových radarov a nepozerá sa pri tom na to, ako v súčasnosti strádajú drobní živnostníci.

„Blahoželám, pán minister, nič iné sa im v čase krízy nezíde viac ako taký radar,“ píše Blaha s tým, že za radary naša armáda vyhodila 150 miliónov eur. „V čase, keď tu zúri svetová pandémia, zomrelo vyše 10 tisíc ľudí, štát sa nehorázne zadlžil a ekonomika je na pokraji priepasti. Áno, v tejto chvíli netreba liať peniaze na záchranu životov, ale na armádu! Tlieskam, pán minister! Načo za 150 miliónov nakúpiť lieky. Načo nakúpiť ivermektín, načo pomáhať ľuďom. Načo to všetko, keď môžeme nakúpiť vojenské radary a robiť vojenské kšefty s USA a Izraelom,“ dodáva poslanec Smeru-SD.



Blahu doslova „vytočili“ aj Naďove slová o tom, že „mňa ste určite nepočuli niekomu nadávať“. „To povie chlapík, ktorý protestujúcich Slovákov nazval „opicami“. Chlapík, ktorý do politiky vniesol toľko hystérie, nenávisti a zadubenosti, že už je na smiech aj provládnym médiám. Podpredsedu Smeru-SD zaujalo aj to, keď Naď dementoval vojenské presuny cez Slovensko. Naď síce vyhlásil, že je hrozné, ako si „samozvaní analytici“ vymýšľajú, ale na otázku moderátora, či teda sú, odpovedal, že áno. „Naď sa ale dušuje, že tieto presuny vojakov sú kvôli plánovaným vojenským cvičeniam, nie kvôli Rusku. Ja len, že aj ruská armáda sa po svojom území presúva kvôli dlhodobo plánovanému vojenskému cvičeniu - tak čo to potom Naďovi prekáža?“ pýta sa Blaha.

Ešte nikdy sme tu nemali Vládu 1. apríla, smeje sa Ľuboš Blaha z dnešného aktu
Je zvláštne, ba pre našu opozíciu priam symbolické, že našu „novú“ vládu vymenovala prezidentka 1. apríla. Srandu z toho má na sociálnej sieti aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Blaha: Zoberte kľúčik a zamknite ministra Naďa niekam hlboko do pivnice

V závere svojho statusu sa Ľuboš Blaha opäť púšťa do jemu blízkemu „čiernemu“ humoru. „Malá rada pre kolegov z OĽaNO - zoberte kľúčik, zamknite ministra Naďa niekam hlboko do pivnice a pustite ho von až po predčasných voľbách. Už ho do telky fakt nepúšťajte, pre vaše dobro. Ozaj v dobrom,“ dodáva „humorista“ Blaha, ktorý v samom závere spomenul aj prvé slová štátneho tajomníka ministerstva zahraničia Martina Klusa do štúdia TA3. „Klus práve Slovensko oboznámil tým, že 10 tisíc obetí Covidu je vlastne úspech a sme na tom úplne skvele. Prepínam. Toto naozaj nedám.“

Blaha je späť: "Amerika sa totálne zbláznila. Slovenský národ nikdy nepodporí agresiu voči bratskému Rusku"
Ľuboš Blaha je späť. Na týždeň sa odstrihol od politiky a užíval si dovolenku. Po návrate sa však už naplno pustil do práce, aj komentovania diania. Večer si vraj otvoril počítač, a... "cítim sa ako na inej planéte". Krajniak znova... Čítať ďalej
10 | 04 | 2021